Inspiracija za poslovne poklone dragim kolegicama i poslovnim ženama!

Inspiracija za poslovne poklone dragim kolegicama i poslovnim ženama!
Autor    Feb 27, 2018   UREDSKI PRIBOR I OPREMA    0 komentara

Vašim dragim kolegicama i poslovnim partnericama, nekada je kvalitetna uredska oprema važnija od standardnih "ženskih poklona". Ipak veći dio života provodimo u uredskim stolicama. Inspirirajte se ovim popisom poklona koje možete darovati za razne prigode: diplome, promaknuća, odlazak u mirovinu, ili bez nekog povoda, obradujte drage osobe!

Osobni automatski uništavač dokumenata

Osobni automatski Shredder Fellowes AutoMax ™ Autofeed Shredder, u početku dizajniran za velike urede, nudi jednostavnost i produktivnost  uništavanja s automatskom opcijom uz koju jednostavno možete odšetati dok stroj radi svoje. 130C automatski uklanja do 130 listova papira. To uključuje papir s kopčama za papir, spajalicama i klamerice. Jednostavno napunite spremnik, zaključajte i pritisnite gumb. Tehnologija Accufeed ™ omogućuje uštedu vremena jer nije potrebno ručno ubacivati papire.

Odmarač leđa SMART SUITES™ FELLOWES

Smart Suites™ prenosivi odmarač leđa pruža čvrstu potporu prirodnoj zakrivljenosti leđa i pomaže u smanjenju boli i napetosti. Pjena visoke gustoće potiče neutralnu poziciju tijela. Podesivi remen drži jastuk na mjestu. Kompaktan dizajn za korištenje u pokretu. Podupire leđa prilikom dužeg sjedenja i pomaže ergonomskom položaju tijela što smanjuje leđnu napetost i bol. Mekani prekrivač se može odvojiti za čišćenje, a idealan je poklon svakome tko brojne sate provodi u sjedećem položaju.

Odmarač za noge

Zašto ovo ne bi bio originalan poklon, onaj koji se ističe od ostalih, upravo od Vaše tvrtke? Svi puno sjedimo, a odmarač za noge je univerzalno ergonomsko pomagalo koje osigurava bolju cirkulaciju i pravilan položaj tijela.

Kožni novčanik Emporio Valentini

U muškoj ili ženskoj varijanti, s ovim poklon klasikom ne možete pogriješiti. Izaberite između više modela, a pojedine modele izaberite u crnoj, smeđoj i crvenoj boji.

Kemijske olovke

Još jedan nepogrešivi odabir za poslovni poklon. Uz veliki izbor, lagano možete ostati unutar svog budgeta.

Havana SW je savršeni poklon za sve koji cijene elegantan dizajn okrunjen originalnim Swarovski® kristalima. Havanna SW je vrijedan komad nakita iz Tombow obitelji. Naravno, svaki roler ima svoj serijski broj, koji dokazuj autentičnost i originalnost Swarovski® kristala.