Svi znamo barem jednu osobu koja se slobodno „poslužila“ uredskim materijalom izvan ureda. Krađa uredskog materijala nekim je postala toliko uobičajena da ju smatraju sasvim prihvatljivom radnjom. Dok veliki uredi ponekad i neće obraćati pažnju na „sitne“ nestanke materijala, ukoliko vodite manji ured takav trošak mogao bi kroz neko vrijeme ozbiljno oštetiti Vaš budžet. Kako biste se znali nositi s mogućom krađom donosimo Vam listu materijala za kojim potencijalni kradljivci najčešće posežu.               

Akcijsko sniženje uništavača papira

Autor     UREDSKI STROJEVI      0 komentar/a
Za točno tri mjeseca GDPR ( General Data Protection Regulation) stupa na snagu. Jedna od stavka Novog zakona kaže da svi podaci koji Vam nisu više potrebni, morat će biti sigurno uništeni. Kako biste zaštitili svoju tvrtku i zadovoljili nove propise, u 2018. godini najpametnija kupnja će biti nabavka uništavača papira. A još bolja kupnja je kad je uređaj  i na akciji....
Pokretanje ureda je zahtjevan proces s puno razmišljanja. Vjerojatno će se osjećati stresno i čak i iscrpljujuće. U većini slučajeva, uspješan ishod čini svu tu muku potpuno isplativom. Ukoliko ste se odlučili krenuti, podsjećamo Vas na osnovne stavke i uredski materijal koji Vam je nužan u startu.

Kako postati eco-friendly ured?

Autor     UREDSKI PRIBOR I OPREMA      0 komentar/a
2018. godina tek je započela i pravo je vrijeme za implementaciju malih pomaka prema " zelenim uredima ". Ne sugeriramo ugradnju  solarnih panela, zelenu inicijativu možemo započeti kroz manje promijene. Pročitajte male savjete i inspiracije koje možete početi primjenjivati u Vašem uredu već sutra i krenite prema etiketi eco- friendly ureda!
Aparat za kavu na poslu daje vam pristup dosljedno dobroj espresso kavi za zaposlenike te će vam pomoći uštedjeti novac i vrijeme.
Showing 1 to 5 of 99 (1 Pages)