Ergonomski miš Penguin

Autor     Ergonomski proizvodi u uredu      0 komentar/a
Vertikalni dizajn potiče ergonomičniji položaj pri korištenju miša kako bi se  izbjeglo naprezanje zgloba.BioCote® Anti-bakterijska zaštita čuva vaše Penguin® svježijim i čišćim dulje vrijeme.Jednostavna, simetrična baza s preciznim laserskim i pomičnim kotačićem pomaže u brzom, preciznom praćenju i pomicanju dokumenata.
Jeste li znali da je zrak koji udišemo u zatvorenim prostorima 5x zagađeniji nego onaj na otvorenom? No, to ne bi bio toliki problem da 90% dana ne provodimo upravo u zatvorenim prostorima, a od toga 9 sati s drugim ljudima. U vrijeme zime, posebno su ugrožene ranjive skupine vrtićke I školske djece, umirovljenici, kao ionako već bolesne skupine ljudi po ambulantama I čekaonicama....Moramo pročišćivati zrak kako bismo bili sigurniji i zdraviji.
Jedan od izazova rada u timovima jest da svatko daje  povratne informacije drugačije. Konstruktivna povratna informacija pomaže održati  tim u pravom smjeru, stoga ima posebnu ulogu. Koristite Post-it® Super Stickypapiriće i bijele ploče za pisanje kako biste pružili izravnu i praktičnu povratnu informaciju koja vodi timove do uspjeha.
Ima li vaše dijete interes za crtanje? Evo kreativnog načina da slike i crteže pretvorite u kalendar koji možete pokloniti  prijateljima, obitelji ili koristiti  u uredu.
Smatrate li da vam nedostaje fokus? Možda vas nadjačava obujam vašeg posla i vaš se  mozak osjeća stalno umorno? Dugo radno vrijeme i previše posla lako mogu dovesti do izgaranja. Kako možete spriječiti da se to događa? Trener za život i korporativni govornik konferencije, Neil O'Brien iz timetofly.ie  daje nam savjete.
Showing 1 to 5 of 135 (1 Pages)