Bez obzira koliko volite svoj posao, uvijek je lijepo uzeti pauzu. Bez obzira imate li  samo produženi vikend pred sobom ili konkretni godišnji, kada jednom odete, ne želite primati pozive s posla. Kako se odspojiti? Kako da prepustite posao i ne razmišljate o njemu? Dobrom organizacijom pred odlazak uvelike si možete pomoći da zaboravite na sve obaveze i prepustite se uživanju. Evo dvadeset stvari koje biste trebali učiniti prije nego što napustite ured za odmor.
Mozak je dio našeg tijela koji najčešće koristimo, ali i onaj kojeg volimo zanemariti i uzeti zdravo za gotovo. Kao glavna procesorska jedinica za prilično sve što radimo, trebali bismo više pažnje pridavati održavanju dobre forme, no svima nam je lakše zavaliti se pred TV, premda je to najgore što možemo napraviti za formu našeg mozga.  Moždane vijuge su nam često upregnute na poslu, ali s godišnjim pred nama, zapravo nam se otvara mogućnost da se dobro i aktivno odmorimo, a i stimuliramo mozak kako bismo se spremni vratili svim obavezama.
Već ste na kraju priprema za odlazak na godišnji; sve papire ste posložili, predali sve tekuće poslove i spremni ste isključiti se i napuniti baterije. No, ostala Vam je ta jedna zadnja stvar- pripremiti i postaviti automatsku mail obavijest da koristite godišnji odmor. Ali, što točno trebate reći u toj automatskoj poruci? Bilo da tražite nešto direktno i formalno ili neformalnijeg tona koji odgovara ljetnom i veselom dijelu godine, ovdje je pet različitih predloška koje možete odmah copy- pasteati i odšetati iz ureda!
Stigle su prve prilike za produženi vikend, s odličnom perspektivom- pravi godišnji je tek pred nama! Krajnji cilj godišnjeg odmora je maksimalno se opustiti, ali nekima je teško ostaviti svu tehnologiju i stare rutine po strani. Možda to nije ni potrebno, pročitajte našu selekciju "uredskih stvari" koje su ok da ponesete na godišnji. Naravno, ne zbog posla nego kao dodatni izvor zabave!
U nedavnoj studiji koju je proveo Dell, dvostruki monitori testirani su u usporedbi s klasičnim  monitorima. Istraživanje je pokazalo da konfiguracije s dva monitora štedi vrijeme i poboljšava točnost u obavljanju računalnih zadataka. Radnici su također preferirali mogućnost dvostrukog monitora za njihove svakodnevne računalne potrebe. Pozitivni odgovori korisnika također su važni podaci iz perspektive produktivnosti jer veće zadovoljstvo zaposlenika dovodi većoj produktivnosti.
Showing 1 to 5 of 126 (1 Pages)