Sigurnost kupovine i plaćanja

Tvrtka UREDSKI STROJEVI D.O.O. smatra da je sigurnost kupnje najbitniji faktor. Koristimo WspayForm sustav za plaćanje i za autorizaciju kreditnih kartica. Stranice WSpay-a kao i euredski.hr zaštićene su SSL certifikatom. Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.

Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

UREDSKI STROJEVI D.O.O.  ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i nema pristup brojevima kreditnih kartica niti u jednom trenutku.

Načini plaćanja


 
Plaćanje se vrši VIRMANOM ili karticama American Express(na rate), MasterCard, Visa, Maestro te Diners (na rate) putem Wspay sustava.

3D Secure program sigurne kupovine
 
3D Secure program sigurne kupovine PBZ-a pruža nam maksimalnu sigurnost u internet poslovanju i naravno u skladu s trendovima i mandatima globalnih platnih sustava MasterCarda i  Vise.
 
3D Secure program je globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom kupnje na internetu, a razvijen je kako bi se svakom korisniku kartice omogućilo da se prilikom kupnje na internetu autentificira svom izdavatelju kartice, čime potvrđuje da sudjeluje u procesu kupnje i plaćanja na internetu, dok istovremeno internet trgovcima omogućava veću garanciju plaćanja, koja im je potrebna kako bi proširili svoje poslovanje i pružili kvalitetnu uslugu svojim kupcima.
 
Uz samo povećanje sigurnosti kod internet transakcija, 3D Secure programom omogućen je i prijenos odgovornosti (liability shift) na banku izdavatelja kartice.

U nekim slučajevima potreban vam je i token!

Maestro i Master kartice su zaštićene 3D secure kodom, stoga, ovisno o banci koja je izdavatelj kartice, neki kupci moraju pri ruci imati token kojim će potvrditi kupovinu. Dakle, radi se o zaštiti kupaca. U svijetu je uobičajeno da su i ostale kartice zaštićene ovakvom vrstom zaštite, no u Hrvatskoj banke tek uvode takav način zaštite.

 
Jamstvo sigurne online kupovine za korisnike American Express kartica
 
Jamstvo sigurne online kupnje štiti korisnika kartice od zlouporabe njegove kartice na internetu. Ovim jamstvom korisnik može sigurno i bezbrižno kupovati na stranicama naše web trgovine.

Kontrolni broj

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici koji služi kao dokaz fizičkog posjedovanja kartice u trenutku kupnje i smanjuje mogućnost zloupotrebe.

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.
 
Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.                      

o    American Express – tri ili četiri znamenke (Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.)

o    MasterCard – tri znamenke

o    Maestro – neke kartice nemaju, a neke imaju kontrolni broj od tri znamenke

o    Visa – tri znamenke

Kako upisati ime i prezime i adresu
 
Upisuje se točno kao na kartici – bez hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ.
 
Upisuje se adresa točno kako je napisana na računu koji kupac prima od kartičara, ali bez hrvatskih
dijakritičkih znakova (ČĆŽŠĐ).

ZAŠTITA PODATAKA

Vaši osobni podaci će biti pažljivo zaštićeni u skladu sa važećim propisima. Primljeni podaci putem narudžbe biti će upotrebljeni za slanje informativnog gradiva, ponuda, računa te ostale potrebne komunikacije između vas i UREDSKI STROJEVI d.o.o.

Tjedno ćemo vam slati naš informativni materijal i promotivne poruke putem newslettera, e-savjeta ili SMS poruka. Ako izrazite želju da informativnog materiala više ne želite primati to ćemo bezuvjetno prihvatiti.

Dostupnost informacija
Davatelj usluge obvezuje se kupcu uvijek osigurati slijedeće informacije:

  • identitet tvrtke (ime i mjesto obavljanja poslovne djelatnosti, broj registra),
  • kontaktne podatke koji omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon),
  •  osnovne karakteristike proizvoda ili usluge (uključujući i poslije-prodajne usluge i jamstva),
  • dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga koja se nudi na internet trgovini bi trebao biti dostupan u razumnom roku),
  • uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način rada, mjesto i datum isporuke),
  • sve cijene moraju biti jasno definirane i dodatni troškovi moraju biti prikazani,ili već uključuju poreze i troškove prijevoza,
  • način plaćanja i dostave,
  • vrijeme valjanosti ponude,
  • razdoblje unutar kojeg je moguće odustati od ugovora i uvjeti za povlačenje, i koliko se kupcu naplaćuje vraćanje proizvoda,
  • pojašnjenje procesa o pritužbi uključujući pojedinosti o kontakt osobi ili odjelu za kontakte s kupcima.