UVJETI KORIŠTENJA

Internet stranica www.euredski.hr u vlasništvu je tvrtke UREDSKI STROJEVI D.O.O., sa sjedištem u Zagrebu. Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice www.euredski.hr te kupce, bez obzira bili registrirani ili ne. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.

Vlasnik stranice UREDSKI STROJEVI D.O.O. zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici www.euredski.hr smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail info@euredski.hr.

Po primitku Vaše e-narudžbe, kontaktiramo Vas e-mailom ili telefonom o roku isporuke. Ugovorni poslovni partneri koji su osigurali jamstvo za  plaćanja po prihvaćanju roka isporuke izdajemo robu. Ukoliko nemamo osigurano plaćanje isporuka je moguća tek po uplati. Samo pismeno potvrđeni rokovi isporuke ( e-mail ili predračun ) su obvezujući. Kako su promjene modela proizvoda vrlo česte pridržavamo pravo u dogovoru sa Kupcem isporuke drugog modela, istih ili boljih karakteristika. Ukoliko Kupac ne prihvati predloženu promjenu vraćamo uplaćeni avans.

KUPOVINA PROIZVODA, REGISTRACIJA I SIGURNOST

Kupcem se smatra osoba koja naručuje proizvod sa stranice www.euredski.hr. Kupac mora biti osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Registrirati se možete i nakon odabira proizvoda i stavljanja u košaricu, a i na samom početku. UREDSKI STROJEVI D.O.O. ne odgovara za štetu nastalu upisivanjem tuđih osobnih podataka. Napominjemo da je strogo zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka i stoga imamo pravo dobivene informacije stupimo lokalnim i međunarodnim nadležnim službama ukoliko to bude potrebno i ukoliko sudskim putem dobijemo zahtjev za ustupanje istih.

Tvrtka UREDSKI STROJEVI D.O.O. u svim se drugim slučajevima obvezuje čuvati osobne podatke posjetitelja i kupaca stranice www.euredski.hr te neće vaše podatke javno dijeliti niti ustupati trećim osobama. Vaše podatke dobivene putem registracijskih formi možemo koristiti kako bismo vas povremeno obavijestili o novostima u poslovanju te ostalim uslugama tvrtke.

UREDSKI STROJEVI D.O.O. nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu www.euredski.hr. Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici www.euredski.hr. UREDSKI STROJEVI D.O.O. ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzročenu pogrešno intepretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.

Tvrtka UREDSKI STROJEVI D.O.O. ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

UREDSKI STROJEVI D.O.O. je distributer proizvoda poznatih robnih marki stoga za proizvode jamče upravo te tvrtke.

PLAĆANJE PROIZVODA

Plaćanje proizvoda vrši se karticama putem Wspay sustava ili virmanom. O sigurnoj kupnji pročitajte ovdje.

CIJENE I DOSTAVA

Sve navedene cijene izražene su u hrvatskim kunama. PDV je uključen u cijenu. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na stranici ili ako je tako navedeno, do isteka zaliha.

U cijenu nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala. Dostava se vrši putem vlastite dostave ili kurirske službe. Više o dostavi pročitajte ovdje.

Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila info@euredski.hr.

Kupac ima pravo na povrat artikla ukoliko isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak a što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@euredski.hr

Prihvaćanjem općih uvjeta korištenja potvrdili ste da se slažete s kupoprodajnim procesom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43, 44, 45, 46, 47, 48 i 49. Raskid ugovora reguliran je Člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača, osim u situcijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača. Sve pritužbe možete nam uputiti pismeno na adresu:

UREDSKI STROJEVI D.O.O.

Sveta Helena 150D, 10 382 D. Zelina

ili e-mailom na adresu info@euredski.hr.

Pogrešno naručenu robu ne mijenjamo osim ukoliko se radi o ispravnoj i nekorištenoj robi, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki UREDSKI STROJEVI D.O.O.. kupac može robu zamijeniti za drugi proizvod. Ukoliko dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a eUredski.hr obvezuje se kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili proizvodom istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

UREDSKI STROJEVI D.O.O.. omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke, putem telefaksa ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.

Eventualne sporove između trgovca i kupca, UREDSKI STROJEVI D.O.O. nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.