Popis proizvoda po proizvođaču Edding

 • Od 3,23 € s PDV-om

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,1 mm. Flomasteri su permanentni, pigmentni, vodotporni i otporni na svjetlo.Imaju poklopac s klipsom od nehrđajučeg čelika.

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,1 mm. Flomasteri su...

 • Od 3,23 € s PDV-om

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. Flomasteri su permanentni, pigmentni, vodotporni i otporni na svjetlo. Imaju poklopac s klipsom od nehrđajučeg čelika.

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. Flomasteri su...

 • Od 3,23 € s PDV-om

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,5 mm. Flomasteri su permanentni, pigmentni, vodotporni i otporni na svjetlo. Imaju poklopac s klipsom od nehrđajučeg čelika.

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,5 mm. Flomasteri su...

 • Od 3,23 € s PDV-om

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,7 mm. Flomasteri su permanentni, pigmentni, vodotporni i otporni na svjetlo. Imaju poklopac s klipsom od nehrđajučeg čelika.

  Flomasteri za tehničko crtanje s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,7 mm. Flomasteri su...

 • 8,35 € s PDV-om

  Flomasteri s okruglim metalnim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. U setu od 10 boja u blister pakiranju. Boje: crna, crvena, ljubičasta, narančasta, plava, roza, smeđa, svjetlo plava, zelena i žuta.

  Flomasteri s okruglim metalnim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. U setu od 10 boja u blister...

 • Od 0,80 € s PDV-om

  Flomasteri si okruglim metalnim vrhom i širinom ispisa 0,6 mm. Dolaze u različitim bojama.

  Flomasteri si okruglim metalnim vrhom i širinom ispisa 0,6 mm. Dolaze u različitim bojama.

 • 1,04 € s PDV-om

  Peremanentni markeri s mogučnošću ponovnog punjenja. Pune se Edding tušem T 25 i MTK 25. Markeri s okruglim vrhom i širinom ispisa 1, 5 - 3 mm. Vodootporni su i prikladni za trajne natpise, isticanja označavanja na gotovo svim materijalima (staklo, metal, plastika,...). U različitim bojama.

  Peremanentni markeri s mogučnošću ponovnog punjenja. Pune se Edding tušem T 25 i MTK 25. Markeri...

 • 1,04 € s PDV-om

  Peremanentni markeri s mogučnošću ponovnog punjenja. Pune se Edding tušem T 25 i MTK 25. Markeri s klinastim vrhom i širinom ispisa 1 - 5 mm.Vodootporni su i prikladni za trajne natpise, isticanja i označavanja na gotovo svim materijalima (staklo, metal, plastika,...). U različitim bojama.

  Peremanentni markeri s mogučnošću ponovnog punjenja. Pune se Edding tušem T 25 i MTK 25. Markeri...

 • 3,49 € s PDV-om

  Peremanentni markeri s mogućnošću ponovnog punjenja. Pune se Edding tušem T 25 i MTK 25. Markeri s klinastim vrhom i širinom ispisa 4 - 12 mm. Vodootporni su i prikladni za trajne natpise, isticanja i označavanja na gotovo svim materijalima (staklo, metal, plastika,...). U različitim bojama.

  Peremanentni markeri s mogućnošću ponovnog punjenja. Pune se Edding tušem T 25 i MTK 25. Markeri...

 • 4,57 € s PDV-om

  Peremanentni markeri s mogućnošću ponovnog punjenja. Markeri s klinastim vrhom i širinom ispisa 4 - 12 mm. Vodootporni su, postojani na svjetlu, otporni na brisanje i prikladni za trajne natpise, isticanja označavanja na gotovo svim materijalima (staklo, metal, plastika,...). U različitim bojama i s aluminijskim kućištem.

  Peremanentni markeri s mogućnošću ponovnog punjenja. Markeri s klinastim vrhom i širinom ispisa 4...

 • Od 2,03 € s PDV-om

  Markeri za trajne natpise na CD - ima, DVD - ima i plastici. Permanentni, pigmentni, vodootporani i jako otporani na svjetlo. Mekani okrugli vrh sa širinaom ispisa 0,5-1 mm. Dolaze u različitim bojama.

  Markeri za trajne natpise na CD - ima, DVD - ima i plastici. Permanentni, pigmentni, vodootporani...

 • 1,38 € s PDV-om

  Nepermanentni, pigmentni markeri za bijele ploče s mogućnošću ponovnog punjenja. Okruglog vrha i širinom ispisa 1,5-3 mm. Otporni su na svjetlo, brzo se suše i lako se brišu sa svih glatkih površina (staklo, melamin,...). Markeri su za pisanje po svim glatkim površinama i bijeloj ploči.Mogu biti bez poklopca par dana, a da se ne osuše. U različitim bojama.

  Nepermanentni, pigmentni markeri za bijele ploče s mogućnošću ponovnog punjenja. Okruglog vrha i...

 • 3,91 € s PDV-om

  Skalpel sa širinom noža od 18 mm PVC vodilica.  Podnosi teška opterećenja i ima patentirani sigurnosni zatvarač za fiksiranje oštrice jednom rukom. Poklopac s prorezom se može skinuti i koristiti za sigurno lomljenje korištene i tupe oštrice.

  Skalpel sa širinom noža od 18 mm PVC vodilica.  Podnosi teška opterećenja i ima patentirani...

 • Od 1,41 € s PDV-om

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo. Brzo se suše i mogu se korigirati alkoholom. Markeri za pisanje po raznim materijalima (folija, staklo, plastika...). Dolaze u različitim bojama.

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo....

 • 5,71 € s PDV-om

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo. Brzo se suše i mogu se korigirati alkoholom. Markeri za pisanje po raznim materijalima (folija, staklo, plastika...). Dolaze u blister pakiranju po 4 boje: crna, crvena, plava i zelena.

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 0,3 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo....

 • 1,41 € s PDV-om

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 1 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo. Brzo se suše i mogu se korigirati alkoholom. Markeri za pisanje po raznim materijalima (folija, staklo, plastika...). Dolaze u različitim bojama.

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 1 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo....

 • 5,71 € s PDV-om

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 1 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo. Brzo se suše i mogu se korigirati alkoholom. Markeri za pisanje po raznim materijalima (folija, staklo, plastika...). Dolaze u blister pakiranju u setu od 4 boje: crna, crvena, plava i zelena.

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 1 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo....

 • 5,71 € s PDV-om

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 6 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo. Brzo se suše i mogu se korigirati alkoholom. Markeri za pisanje po raznim materijalima (folija, staklo, plastika...). Dolaze u blister pakiranju u setu od 4 boje: Crna, srvena, plava i zelena.

  Markeri permanentni s okruglim vrhom i širinom ispisa 6 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo....

 • 1,41 € s PDV-om

  Markeri permanentni s klinastim vrhom i širinom ispisa 1-3 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo. Brzo se suše i mogu se korigirati alkoholom. Markeri za pisanje po raznim materijalima (folija, staklo, plastika...). U različitim bojama.

  Markeri permanentni s klinastim vrhom i širinom ispisa 1-3 mm. Vodootporni i otporni na svjetlo....

 • 0,82 € s PDV-om

  Signir s mogučnošću punjenja i klinastim vrhom. Širina ispisa 2-5 mm. Pogodan za InkJet dokumente.

  Signir s mogučnošću punjenja i klinastim vrhom. Širina ispisa 2-5 mm. Pogodan za InkJet dokumente.

 • 3,49 € s PDV-om

  Signiri u setu od 4 boje: plava, roza, zelena i žuta. S mogučnošću punjenja i klinastim vrhom. Širina ispisa 2-5 mm. Pogodan za InkJet dokumente.

  Signiri u setu od 4 boje: plava, roza, zelena i žuta. S mogučnošću punjenja i klinastim vrhom....

 • 4,85 € s PDV-om

  Signiri u setu od 6 boja: plava, siva, narančasta, roza, zelena i žuta. S mogučnošću punjenja i klinastim vrhom. Širina ispisa 2-5 mm. Pogodan za InkJet dokumente.

  Signiri u setu od 6 boja: plava, siva, narančasta, roza, zelena i žuta. S mogučnošću punjenja i...