Ima 11 proizvoda.

Zidne oglasne vitrine

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • 60,38 € (454,93 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za...

 • 63,16 € (475,88 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za...

 • 219,27 € (1 652,09 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i...

 • 157,98 € (1 190,30 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra...

 • 341,79 € (2 575,22 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena filc vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa. Dostupna u 5 različitih boja.

  Zatvorena ostakljena filc vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra...

 • 464,15 € (3 497,14 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa tri vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa tri vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 435,00 € (3 277,51 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, tri vrata i okvirom u antracit boji. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, tri vrata i okvirom u antracit boji. Tanko i ultra...

 • 463,81 € (3 494,58 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 463,15 € (3 489,60 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa elegantnim aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa elegantnim aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 464,98 € (3 503,39 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 464,31 € (3 498,34 kn) s PDV-om

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za...