Ima 11 proizvoda.

Zidne oglasne vitrine

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • 245,24 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za...

 • 256,54 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za...

 • 890,53 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena magnetna vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i...

 • 890,53 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra...

 • 890,53 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena filc vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 18 mm, isporučuje se sa 2 ključa. Dostupna u 5 različitih boja.

  Zatvorena ostakljena filc vitrina sa vertikalnim otvorom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra...

 • 3 178,75 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa tri vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa tri vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 3 277,50 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, tri vrata i okvirom u antracit boji. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, tri vrata i okvirom u antracit boji. Tanko i ultra...

 • 2 367,50 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 1 026,05 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa elegantnim aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa.

  Zatvorena ostakljena pluto vitrina sa elegantnim aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 2 441,05 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom, dva vrata i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano...

 • 1 046,49 kn s PDV-om

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za prikazivanje informacija, idealno za uske radne prostore i hodnike. Vrata od prozirnog akrila, unutarnja dubina 35 mm, isporučuje se sa 2 ključa za svaka vrata.

  Zatvorena ostakljena vitrina sa tkaninom i aluminijskim okvirom. Tanko i ultra lagano rješenje za...