Ima 20 proizvoda.

Zidne ploče

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • 43,30 € (326,24 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča dostupna u magnetnoj i ne magnetnoj varijanti, dostupna u različitim dimenzijama, polica za držanje pribora uključena.

  Bijela zidna ploča dostupna u magnetnoj i ne magnetnoj varijanti, dostupna u različitim...

 • 71,11 € (535,78 kn) s PDV-om

  Bijela zidna keramička ploča sa aluminijskim okvirom dostupna je u različitim dimenzijama, te sadrži policu za držanje pribora.

  Bijela zidna keramička ploča sa aluminijskim okvirom dostupna je u različitim dimenzijama, te...

 • 23,28 € (175,40 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča sa kvadratnom blijedom mrežicom koja nije vidljiva publici, ali olakšava korištenje samom korisniku. Dostupna u ne magnetnoj i keramičkoj varijanti, te je dostupna u različitim dimenzijama. Polica za držanje pribora uključena.

  Bijela zidna ploča sa kvadratnom blijedom mrežicom koja nije vidljiva publici, ali olakšava...

 • 242,39 € (1 826,29 kn) s PDV-om

  Bijela zidna magnetna ploča inovativno je rješenje za stvaranje zidnih ploča. S obzirom da nema okvir može se povezivati prema korisnikovim potrebama. Moguće ju je postaviti u kontinuiranom nizu ili po kreativnoj želji korisnika. Jednostavna je za korištenje i montažu. Dostupna je u dvije dimenzije, a može se montirati vodoravno ili okomito.

  Bijela zidna magnetna ploča inovativno je rješenje za stvaranje zidnih ploča. S obzirom da nema...

 • 181,79 € (1 369,70 kn) s PDV-om

  Magnetna staklena memo ploča ima vrlo glatku površinu za pisanje, te je na njoj moguće koristiti raznovrsne markere. Isporučuje se sa ladicom za olovke.

  Magnetna staklena memo ploča ima vrlo glatku površinu za pisanje, te je na njoj moguće koristiti...

 • 21,15 € (159,35 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča sa drvenim okvirom u boji bora. Lagana i ekonomična, ima površinu za suho brisanje, te je dostupna u magnetnoj i ne magnetnom materijalu.

  Bijela zidna ploča sa drvenim okvirom u boji bora. Lagana i ekonomična, ima površinu za suho...

 • 388,40 € (2 926,40 kn) s PDV-om

  Bijela zidna magnetna ploča za glazbenu poduku i keramičkim premazom za vrhunsku izvedbu. Sadrži notno crtovlje - debljina linije je 1,25 mm, a razmak između linija je 20 mm. Isporučuje se sa ladicom za olovke. Izvrsno čišćenje bez grebanja.

  Bijela zidna magnetna ploča za glazbenu poduku i keramičkim premazom za vrhunsku izvedbu. Sadrži...

 • 296,81 € (2 236,31 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča sa dvije prijeklopne površine. To je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih površina. Dostupna je u različitim kombinacijama materijala: magnetna, keramička, ne magnetna, ne magnetna i pluto. Isporučuje se sa ladicom za olovke i tiplama za zidno pričvršćivanje

  Bijela zidna ploča sa dvije prijeklopne površine. To je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih...

 • 246,59 € (1 857,93 kn) s PDV-om

  Zidna ploča sa dvije prijeklopne površine- Infinity je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih površina za pisanje. Velika kvaliteta bijele magnetne, keramičke površine namijenjene za korištenje bilo kojim markerom.

  Zidna ploča sa dvije prijeklopne površine- Infinity je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih...

 • Cijena na upit

  Ploča pluto Earth-it napravljena je od recikliranog materijala. Debljina okvira 22 mm, okvir u boji hrasta. Uključen komplet za pričvršćivanje na zid.

  Ploča pluto Earth-it napravljena je od recikliranog materijala. Debljina okvira 22 mm, okvir u...

 • 55,09 € (415,08 kn) s PDV-om

  Ploča pluto kombinirana Earth-it sastoji se od dva dijela, jedna dio je magnetna ploča za pisanje, dok je drugi pluto ploča za korištenje pribadača. Polica za olovke nalazi se na punoj duljini ploče. Uključen komplet za pričvršćivanje na zid.

  Ploča pluto kombinirana Earth-it sastoji se od dva dijela, jedna dio je magnetna ploča za...

 • 41,79 € (314,87 kn) s PDV-om

  Ploča pluto Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya serija oglasnih ploča je vrlo prilagodljiva, izdržljiva i učinkovita. Komplet za pričvršćivanje na zid uključen, a zidne tiple su sakrivene iza plastičnih ugla.

  Ploča pluto Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya serija oglasnih ploča je...

 • 22,01 € (165,83 kn) s PDV-om

  Filc ploče bez okvira su ekonomične oglasne ploče koje predstavljaju savršeno mjesto za povećanje komunikacije. Moguće ih je naručiti u plavoj, zelenoj i sivoj boji. Dostupne u verziji otpornoj na vatru. Mogućnost korištenja pribadača i čička. Komplet za pričvršćivanje na zid uključen.

  Filc ploče bez okvira su ekonomične oglasne ploče koje predstavljaju savršeno mjesto za povećanje...

 • 41,18 € (310,27 kn) s PDV-om

  Ploča filc sa aluminijskim okvirom Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya serija oglasnih ploča je vrlo prilagodljiva, izdržljiva i učinkovita. Komplet za pričvršćivanje na zid uključen. Glatka filc površina dostupna u plavoj i sivoj boji, te u različitim dimenzijama.

  Ploča filc sa aluminijskim okvirom Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya...

 • 64,31 € (484,54 kn) s PDV-om

  Tjedni planer omogućava planiranje i organiziranje jedan tjedna ili 2 mjeseca unaprijed. Visoka kvaliteta magnetske površine za pisanje i suho brisanje. Dostupan u dva dizajna i pet jezika - engleski, njemački, španjolski, francuski i portugalski. Isporučuje se s markerom, ladicom za olovke, magnetima i tiplama za zidno montiranje.

  Tjedni planer omogućava planiranje i organiziranje jedan tjedna ili 2 mjeseca unaprijed. Visoka...

 • 64,31 € (484,54 kn) s PDV-om

  Mjesečni planer omogućava planiranje i organiziranje vremena u narednom mjesecu. Visoka kvaliteta magnetske površine za pisanje i suho brisanje. Dostupan u dva dizajna i pet jezika - engleski, njemački, španjolski, francuski i portugalski. Isporučuje se s markerom, ladicom za olovke, magnetima i tiplama za zidno montiranje.

  Mjesečni planer omogućava planiranje i organiziranje vremena u narednom mjesecu. Visoka kvaliteta...

 • 110,68 € (833,92 kn) s PDV-om

  Godišnji planer prikazuje 12 mjeseci i 365 dana što je idealno za godišnje planirane zadataka i događanja. Visoka kvaliteta magnetske površine za pisanje i suho brisanje. Dostupan u pet jezika - engleski, njemački, španjolski, francuski i portugalski. Isporučuje se s markerom, ladicom za olovke, magnetima i tiplama za zidno montiranje.

  Godišnji planer prikazuje 12 mjeseci i 365 dana što je idealno za godišnje planirane zadataka i...

 • 90,56 € (682,32 kn) s PDV-om

  Godišnji planer prikazuje 52 tjedna kroz godinu što je idealno za godišnje planirane zadataka i događanja. Visoka kvaliteta magnetske površine za pisanje i suho brisanje. Dostupan u pet jezika - engleski, njemački, španjolski, francuski i portugalski. Isporučuje se s markerom, ladicom za olovke, magnetima i tiplama za zidno montiranje.

  Godišnji planer prikazuje 52 tjedna kroz godinu što je idealno za godišnje planirane zadataka i...

 • 90,56 € (682,32 kn) s PDV-om

  Planer prikazuje 4 mjeseca kroz godinu što je idealno za godišnje planirane zadataka i događanja. Visoka kvaliteta magnetske površine za pisanje i suho brisanje. Dostupan u pet jezika - engleski, njemački, španjolski, francuski i portugalski. Isporučuje se s markerom, ladicom za olovke, magnetima i tiplama za zidno montiranje.

  Planer prikazuje 4 mjeseca kroz godinu što je idealno za godišnje planirane zadataka i događanja....

 • 90,56 € (682,32 kn) s PDV-om

  Planer prikazuje 12 mjeseci kroz godinu što je idealno za godišnje planirane zadataka i događanja. Visoka kvaliteta magnetske površine za pisanje i suho brisanje. Dostupan u pet jezika - engleski, njemački, španjolski, francuski i portugalski. Isporučuje se s markerom, ladicom za olovke, magnetima i tiplama za zidno montiranje.

  Planer prikazuje 12 mjeseci kroz godinu što je idealno za godišnje planirane zadataka i...