Ima 104 proizvoda.

Prezentacija i komunikacija

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se


Učitavanje...

 • 43,30 € (326,24 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča dostupna u magnetnoj i ne magnetnoj varijanti, dostupna u različitim dimenzijama, polica za držanje pribora uključena.

  Bijela zidna ploča dostupna u magnetnoj i ne magnetnoj varijanti, dostupna u različitim...

 • 71,11 € (535,78 kn) s PDV-om

  Bijela zidna keramička ploča sa aluminijskim okvirom dostupna je u različitim dimenzijama, te sadrži policu za držanje pribora.

  Bijela zidna keramička ploča sa aluminijskim okvirom dostupna je u različitim dimenzijama, te...

 • 23,28 € (175,40 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča sa kvadratnom blijedom mrežicom koja nije vidljiva publici, ali olakšava korištenje samom korisniku. Dostupna u ne magnetnoj i keramičkoj varijanti, te je dostupna u različitim dimenzijama. Polica za držanje pribora uključena.

  Bijela zidna ploča sa kvadratnom blijedom mrežicom koja nije vidljiva publici, ali olakšava...

 • 242,39 € (1 826,29 kn) s PDV-om

  Bijela zidna magnetna ploča inovativno je rješenje za stvaranje zidnih ploča. S obzirom da nema okvir može se povezivati prema korisnikovim potrebama. Moguće ju je postaviti u kontinuiranom nizu ili po kreativnoj želji korisnika. Jednostavna je za korištenje i montažu. Dostupna je u dvije dimenzije, a može se montirati vodoravno ili okomito.

  Bijela zidna magnetna ploča inovativno je rješenje za stvaranje zidnih ploča. S obzirom da nema...

 • 181,79 € (1 369,70 kn) s PDV-om

  Magnetna staklena memo ploča ima vrlo glatku površinu za pisanje, te je na njoj moguće koristiti raznovrsne markere. Isporučuje se sa ladicom za olovke.

  Magnetna staklena memo ploča ima vrlo glatku površinu za pisanje, te je na njoj moguće koristiti...

 • 21,15 € (159,35 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča sa drvenim okvirom u boji bora. Lagana i ekonomična, ima površinu za suho brisanje, te je dostupna u magnetnoj i ne magnetnom materijalu.

  Bijela zidna ploča sa drvenim okvirom u boji bora. Lagana i ekonomična, ima površinu za suho...

 • 388,40 € (2 926,40 kn) s PDV-om

  Bijela zidna magnetna ploča za glazbenu poduku i keramičkim premazom za vrhunsku izvedbu. Sadrži notno crtovlje - debljina linije je 1,25 mm, a razmak između linija je 20 mm. Isporučuje se sa ladicom za olovke. Izvrsno čišćenje bez grebanja.

  Bijela zidna magnetna ploča za glazbenu poduku i keramičkim premazom za vrhunsku izvedbu. Sadrži...

 • 296,81 € (2 236,31 kn) s PDV-om

  Bijela zidna ploča sa dvije prijeklopne površine. To je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih površina. Dostupna je u različitim kombinacijama materijala: magnetna, keramička, ne magnetna, ne magnetna i pluto. Isporučuje se sa ladicom za olovke i tiplama za zidno pričvršćivanje

  Bijela zidna ploča sa dvije prijeklopne površine. To je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih...

 • 246,59 € (1 857,93 kn) s PDV-om

  Zidna ploča sa dvije prijeklopne površine- Infinity je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih površina za pisanje. Velika kvaliteta bijele magnetne, keramičke površine namijenjene za korištenje bilo kojim markerom.

  Zidna ploča sa dvije prijeklopne površine- Infinity je trodijelna ploča sa ukupno 5 iskoristivih...

 • Cijena na upit

  Ploča pluto Earth-it napravljena je od recikliranog materijala. Debljina okvira 22 mm, okvir u boji hrasta. Uključen komplet za pričvršćivanje na zid.

  Ploča pluto Earth-it napravljena je od recikliranog materijala. Debljina okvira 22 mm, okvir u...

 • 55,09 € (415,08 kn) s PDV-om

  Ploča pluto kombinirana Earth-it sastoji se od dva dijela, jedna dio je magnetna ploča za pisanje, dok je drugi pluto ploča za korištenje pribadača. Polica za olovke nalazi se na punoj duljini ploče. Uključen komplet za pričvršćivanje na zid.

  Ploča pluto kombinirana Earth-it sastoji se od dva dijela, jedna dio je magnetna ploča za...

 • 41,79 € (314,87 kn) s PDV-om

  Ploča pluto Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya serija oglasnih ploča je vrlo prilagodljiva, izdržljiva i učinkovita. Komplet za pričvršćivanje na zid uključen, a zidne tiple su sakrivene iza plastičnih ugla.

  Ploča pluto Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya serija oglasnih ploča je...

 • 22,01 € (165,83 kn) s PDV-om

  Filc ploče bez okvira su ekonomične oglasne ploče koje predstavljaju savršeno mjesto za povećanje komunikacije. Moguće ih je naručiti u plavoj, zelenoj i sivoj boji. Dostupne u verziji otpornoj na vatru. Mogućnost korištenja pribadača i čička. Komplet za pričvršćivanje na zid uključen.

  Filc ploče bez okvira su ekonomične oglasne ploče koje predstavljaju savršeno mjesto za povećanje...

 • 41,18 € (310,27 kn) s PDV-om

  Ploča filc sa aluminijskim okvirom Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya serija oglasnih ploča je vrlo prilagodljiva, izdržljiva i učinkovita. Komplet za pričvršćivanje na zid uključen. Glatka filc površina dostupna u plavoj i sivoj boji, te u različitim dimenzijama.

  Ploča filc sa aluminijskim okvirom Maya su najsvestranije informativne ploče na tržištu. Maya...

 • 160,15 € (1 206,65 kn) s PDV-om

  Flipchart magnetna ploča na tronošcu plastični okvir - crni ili sivi Ekonomična i lagana lako se sastavlja prilagodba po visini dostupna u dvije veličine Mogućnost narudžbe sa ili bez držača papira i sa ili bez proširive ruke za prezentaciju na dva dodatna lista papira. 

  Flipchart magnetna ploča na tronošcu plastični okvir - crni ili sivi Ekonomična i lagana lako...

 • 181,18 € (1 365,10 kn) s PDV-om

  Flipchart magnetna ploča na tronošcu sa aluminijskim okvirom i s punom duljinom ladice za olovke. Mogućnost narudžbe proširive ruke za prezentaciju na dva dodatna lista papira. Ekonomična i lagana, lako se sastavlja te se može prilagoditi po visini. Dostupna u dvije veličine.

  Flipchart magnetna ploča na tronošcu sa aluminijskim okvirom i s punom duljinom ladice za olovke....

 • 194,94 € (1 468,78 kn) s PDV-om

  Flipchart ne magnetna ploča na kotačima, bez okvira s sklopivom ladicom za olovke u punoj duljini ploče. Ova ploča se s lakoćom premješta iz prostorije u prostoriju. Ima mobilnu bazu sa 5 kotača i kočnicama. Jednostavno prilagodljiva po visini.

  Flipchart ne magnetna ploča na kotačima, bez okvira s sklopivom ladicom za olovke u punoj duljini...

 • 420,47 € (3 168,03 kn) s PDV-om

  Flipchart magnetna ploča na 5 kotača, bez okvira, sa visoko kvalitetnom magnetskom površine za suho brisanje. Ova ploča se s lakoćom premješta iz prostorije u prostoriju. Mogućnost prilagodbe flipchart držača blokova za A1 i Euro veličine.

  Flipchart magnetna ploča na 5 kotača, bez okvira, sa visoko kvalitetnom magnetskom površine za...

 • 181,18 € (1 365,10 kn) s PDV-om

  Flipchart magnetna ploča Station 100 na tronošcu je ekonomična i lagana te se može s lakoćom premještati iz prostorije u prostoriju. Ima jedinstveni držač za olovke, dostupna u nekoliko boja, te ima visoko kvalitetnu magnetsku površine za suho brisanje.

  Flipchart magnetna ploča Station 100 na tronošcu je ekonomična i lagana te se može s lakoćom...

 • 160,15 € (1 206,65 kn) s PDV-om

  Flipchart ne magnetna ploča na tronošcu, bez okvira sa ladicom za olovke u punoj duljini ploče. Dostupna u A1 i Euro veličini. Jednostavno se sastavlja, te se lako prilagođava po visini.

  Flipchart ne magnetna ploča na tronošcu, bez okvira sa ladicom za olovke u punoj duljini ploče....

 • 90,30 € (680,37 kn) s PDV-om

  Flipchart magnetna ploča na tronošcu izrađena je od recikliranog materijala te je izdržljiva i lagana. Ploča je podesiva po visini i ima visoko kvalitetnu površinu za suho brisanje. Dostupna je u A1 o Euro veličini.

  Flipchart magnetna ploča na tronošcu izrađena je od recikliranog materijala te je izdržljiva i...

 • 146,99 € (1 107,50 kn) s PDV-om

  Flipchart ploča na dvostrukim nogama pruža vrhunsku stabilnost, uključuje 2 teleskopske bočne ruke i ladicu za olovke. Može se postaviti u vodoravan položaj i služiti kao stol. Mogućnost podesive visine i kuta ploče. Mogućnost prilagodbe flipchart držača blokova za A1 i Euro veličine.

  Flipchart ploča na dvostrukim nogama pruža vrhunsku stabilnost, uključuje 2 teleskopske bočne...

 • 254,99 € (1 921,22 kn) s PDV-om

  Flipchart rotirajuća ploča sa aluminijskim okvirom, ladicom za olovke u punoj duljini ploče i mobilnom bazom sa 5 kotača s kočnicama.

  Flipchart rotirajuća ploča sa aluminijskim okvirom, ladicom za olovke u punoj duljini ploče i...

 • 735,83 € (5 544,11 kn) s PDV-om

  Flipchart magnetna Roll up ploča koja se može koristiti s kontinuiranom rolom papira ili standardnim flipchart držačem papira. Uključena je rola papira duljine 35 m i proširiva ruka za prezentaciju dodatnih listova papira. Sadrži oprugu za podešavanje visine i 5 kotača sa kočnicom.

  Flipchart magnetna Roll up ploča koja se može koristiti s kontinuiranom rolom papira ili...