Ima 12 proizvoda.

Ljepila

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • 35,10 kn (4,66 €) s PDV-om

  MAXI POWER TAPE- Punjivo ljepilo u traci sa ekstra 16 m dugom ljepljivom trakom. Može se iskoristiti do zadnjeg milimetra. Izuzetno prijanjanje zahvaljujući novoj, super jakoj ljepljivoj traci. Jedinstvena tehnologija osigurava da je ljepilo baš tip za precizno ljepljenje rubova i kutova. Čisto i bez bora ljepljenje papira, kartona, fotografija, plastike...

  MAXI POWER TAPE- Punjivo ljepilo u traci sa ekstra 16 m dugom ljepljivom trakom. Može se...

 • 9,86 kn (1,31 €) s PDV-om

  Prozirno ljepilo u stiku. Ljepljenje bez nabora zbog niskog sadržaja vode. Nakon ljepljenjau roku dvije minute zaljepljenu povšinu još uvijek možete premjestati. Perivo u dostupno u tri veličine. Korisnici: zaposlenici u kompanijama, tijela javne vlasti, i mnogi drugi

  Prozirno ljepilo u stiku. Ljepljenje bez nabora zbog niskog sadržaja vode. Nakon ljepljenjau roku...

 • 19,00 kn (2,52 €) s PDV-om

  Izuzetno ljepljenje zahvaljujući novoj, super jakoj ljepljivoj traci. Inovacija izjednačava površinske nepravilnosti i osigurava glatko ljepljenje. Ima zaštitnu kapicu. Dužina trake – 7 m, a širina – 8.4 mm. Ljepilo u traci - MINI POWER TAPE- Izuzetno malo ljepilo u traci. Za čvrsto i čisto ljepljenje papira, kartona, fotografija i mnogo toga. Može se...

  Izuzetno ljepljenje zahvaljujući novoj, super jakoj ljepljivoj traci. Inovacija izjednačava...

 • 30,29 kn (4,02 €) s PDV-om

  Snažno i čisto ljepljenje papira, kartona, vrpca, mahovine i mnogo toga drugoga. Ljepilo je prikladno za razne dekoracije. Perivo je. Tekuće prozirno lijepilo sa dva vrha - Jedan vrh je tanak za ljepljenje vrhova i rubova, a drugi vrh je deblji za ljepljenje većih površina.

  Snažno i čisto ljepljenje papira, kartona, vrpca, mahovine i mnogo toga drugoga. Ljepilo je...

 • 34,98 kn (4,64 €) s PDV-om

  Snažno i čisto ljepljenje papira, kartona, vrpca, mahovine i mnogo toga. Ljepilo je prikladno za razne dekoracije. Perivo je. Tekuće bijelo lijepilo sa dva vrha - Jedan vrh je tanak za ljepljenje vrhova i rubova, a drugi vrh je deblji za ljepljenje većih površina.

  Snažno i čisto ljepljenje papira, kartona, vrpca, mahovine i mnogo toga. Ljepilo je prikladno za...

 • Od 12,51 kn (1,66 €) s PDV-om

  Univerzalno ljepilo u tubi, upotreba brza i jednostavna, za gotovo sve vrste materijala: drvo, karton, papir, koža, tekstil, keramika, staklo, porculan, kamen, metal, pluto.

  Univerzalno ljepilo u tubi, upotreba brza i jednostavna, za gotovo sve vrste materijala: drvo,...

 • Od 20,48 kn (2,72 €) s PDV-om

  Trenutačno ljepilo u tubi 3g i blister pakiranju. Cianoakrilat za drvo, keramiku, porculan, metal, gumu i plastiku. Nije pogodno za: polyethylene (PE), polypropylene (PP), odjevne predmete od tekstila i kože. Primjereno za glatke površine, veže trenutno velikom snagom lijepljenja. Pakiranje od 144 i 120 komada.

  Trenutačno ljepilo u tubi 3g i blister pakiranju. Cianoakrilat za drvo, keramiku, porculan,...

 • 2,56 kn (0,34 €) s PDV-om

  Trenutačno ljepilo u tubi 3 g. u blister pakiranju. Za porculan, plastiku, metal, gumu, kožu, drvo, pluto i druge materijale.

  Trenutačno ljepilo u tubi 3 g. u blister pakiranju. Za porculan, plastiku, metal, gumu, kožu,...

 • 85,31 kn (11,32 €) s PDV-om

  Odstranjivač ljepila u spreju, 200 ml. Odstranjivač je na bazi limonena dobivenog iz prirodnih sirovina. Za odstranjivanje etiketa, traka, masnoće. Može se odstraniti sa stakla, plastike, metala. Ne ostavlja tragove i ugodnog je mirisa.

  Odstranjivač ljepila u spreju, 200 ml. Odstranjivač je na bazi limonena dobivenog iz prirodnih...

 • 227,50 kn (30,19 €) s PDV-om

  Težina pištolja je 180 g, a količina otapanja/sat: 280 g. Pištolje je pogodan za razne dekoracije, kreativno oblikovanje i kućne popravke. Ljepljenje pri nižoj temperaturi omogućava veću sigurnost i veću univerzalnu primjenu za: drvo, metal, umjetne materijale, staklo, keramiku, kožu, tekstil, Styropor® i druge materijale koji su osjetljivi na visoke...

  Težina pištolja je 180 g, a količina otapanja/sat: 280 g. Pištolje je pogodan za razne...

 • 52,33 kn (6,95 €) s PDV-om

  Ulošci za pištolj LT110. Dimenzija: 13x7 mm, duljina: 17,6 cm. Ulošci za: drvo, metal, umjetne materijale, staklo, keramiku, kožu, tekstil, Styropor® i druge materijale koji su osjetljivi na visoke temperature. U blister pakiranju.

  Ulošci za pištolj LT110. Dimenzija: 13x7 mm, duljina: 17,6 cm. Ulošci za: drvo, metal, umjetne...

 • 27,30 kn (3,62 €) s PDV-om

  Ljepljivi jastučići za papir i manje predmete na većinu materijala i površina: drvo, gips, staklo, metal, umjetne materijale, porculan itd. Mogu se odstraniti i ponovno upotrijebiti. U blister pakiranju je 80 jastučića, 65 g.

  Ljepljivi jastučići za papir i manje predmete na većinu materijala i površina: drvo, gips,...