Ima 90 proizvoda.

Ergonomska pomagala

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • 567,38 kn s PDV-om

  Stalak za laptop - Podiže ekran laptopa na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata Professional SeriesTM

  Stalak za laptop - Podiže ekran laptopa na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata Professional...

 • 448,75 kn s PDV-om

  Smart SuitesTM Multimedia radna stanica za laptop s Mogućnosti podizanja ekran laptopa na visinu očiju u 5 pozicija. Integrirani stalak za multimedijalne uređaje smanjuje istezanje vrata i očiju. Mogućnost podešavanja visine između 114 i 270 mm i nagiba 0-45. Posjeduje ladicu za papir i olovke. Podržava laptope do 17“ težine do 6 kg. Prigodan USB Port za...

  Smart SuitesTM Multimedia radna stanica za laptop s Mogućnosti podizanja ekran laptopa na visinu...

 • 239,70 kn s PDV-om

  Designer Suites™ Postolje za laptop podiže ekran laptopa na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata.

  Designer Suites™ Postolje za laptop podiže ekran laptopa na visinu očiju i sprječava naprezanje...

 • 234,60 kn s PDV-om

  Office Suites™ Postolje za laptop Plus s integriranim stalakom za dokumente

  Office Suites™ Postolje za laptop Plus s integriranim stalakom za dokumente

 • 234,60 kn s PDV-om

  Office Suites™ Postolje za laptop smanjuje istezanje vrata i očiju. Podešavanje visine između 109 i 160 mm (6 pozicija) i nagiba 14-27, 50. Podržava laptope do 5 kg. Prednji rub sprječava laptop da sklizne sa postolja.

  Office Suites™ Postolje za laptop smanjuje istezanje vrata i očiju. Podešavanje visine između 109...

 • 341,70 kn s PDV-om

  Smart Suites™ postolje za laptop s velikom ladicom za odlaganje dodataka i ventilacijom za hlađenje. Podiže ekran laptopa na visinu očiju i pomaže spriječiti istezanje vrata. Podešavanje visine u 3 pozicije : 70, 85 i 100 mm. Ima port sa 4 USB 2.0 utora. Za laptope do 17” i maksimalne težine do 6 kg.

  Smart Suites™ postolje za laptop s velikom ladicom za odlaganje dodataka i ventilacijom za...

 • 336,60 kn s PDV-om

  Maxi Cool postolje za laptop s ultra tihim USB ventilatorom koji hladi laptop. Podržava do 17” laptope. Nagib od 75 mm pruža ugodnu poziciju za rad, s protukliznim nožicama.

  Maxi Cool postolje za laptop s ultra tihim USB ventilatorom koji hladi laptop. Podržava do 17”...

 • 191,25 kn s PDV-om

  Laptop Go Riser™ pomaže smanjiti napetost ramena i istezanje vrata. Patentirana SoftShockTM podiže ekran i pruža mekanu podršku za koljena. Jednostavno se otvara, sklapa se i stane u većinu laptop torba. Ima otvor za ventilaciju. Podržava do 15,4”laptope.

  Laptop Go Riser™ pomaže smanjiti napetost ramena i istezanje vrata. Patentirana SoftShockTM...

 • 271,58 kn s PDV-om

  Precision Cooler postolje za laptop s protukliznim nožicama čuva laptop u tranzitu od oštećenja. Podržava do 15” laptope. Nagib od 50 mm pruža ugodnu poziciju za rad. S ultra tihi USB ventilatorom.

  Precision Cooler postolje za laptop s protukliznim nožicama čuva laptop u tranzitu od oštećenja....

 • 594,15 kn s PDV-om

  Professional Series™ Radna stanica podržava monotore do 21” težine do 18 kg. Podesiva gornja polica ima Mogućnost sortiranja dodataka. Laptop Slick-Slide dozvoljava jednostavan pristup/ odlaganje laptopa i/ili docking stanice ispod police. Podešavanje visine u 3 pozicije: 63mm, 114mm, 120 mm za maksimalanu osobnu ugodnost. Integrirana organizacija kablova.

  Professional Series™ Radna stanica podržava monotore do 21” težine do 18 kg. Podesiva gornja...

 • 413,10 kn s PDV-om

  Office Suites™ Premium postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju. Ima mjesto za odlaganje tipkovnice ili laptopa ispod za korištenje ili uštedu prostora. Podržava velike CRT ili TFT monitore do 36 kg težine. Podešavanje visine u 5 pozicija od 100mm do 150mm. Ima držač za čašu i odjeljak za multimediju za odlaganje do 8 CD-a .

  Office Suites™ Premium postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju....

 • 386,33 kn s PDV-om

  Office Suites™ Postolje za monitor Plus s držačem za dokumente za jednostavan pregled i prostorom za odlaganje laptopa ispod za uštedu prostora. Postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podešavanje visine u 5 pozicija od 100 mm do 150 mm.Gornja polica ima Mogućnost podešavanja visine i nagiba za...

  Office Suites™ Postolje za monitor Plus s držačem za dokumente za jednostavan pregled i prostorom...

 • 327,68 kn s PDV-om

  Office Suites™ Standard postolje za monitor s prostorom za odlaganje laptopa ispoda zbog uštede prostora i ladiscom za organizaciju dodataka. Postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podržava velike CRT ili TFT monitore težine do 36 kg. Podešavanje visine u 5 pozicija od 100mm do 150 mm.

  Office Suites™ Standard postolje za monitor s prostorom za odlaganje laptopa ispoda zbog uštede...

 • 940,95 kn s PDV-om

  Office Suites™ Standard ruka za monitor postavlja LCD/TFT monitor u ugodnu poziciju i nagib za maksimanu udobnost.Mogućnost podešavanja u svim smjerovima. Podržava laptope od 13” do 21” do 9kg težine. Uključena organizacija kablova. Pričvrščivanje na ploču stola do 64 mm. 737mm raspon pokretanja lijevo-desno.VESA standard.

  Office Suites™ Standard ruka za monitor postavlja LCD/TFT monitor u ugodnu poziciju i nagib za...

 • 524,03 kn s PDV-om

  Smart Suites™ Ruka za monitor zauzima minimalno prostora. Moderan dizajn podržava TFT i LCD monitore do 17” težine do 14kg. Jednistvem način podešavanja visine u 3 fiksne pozicije od 76 do 114 mm. Platforma sa okreće do 45 stupnjeva.

  Smart Suites™ Ruka za monitor zauzima minimalno prostora. Moderan dizajn podržava TFT i LCD...

 • 489,60 kn s PDV-om

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na visinu očiju i pomaže organizirati radni prostor oko monitora. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg.Uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm.

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na...

 • 413,10 kn s PDV-om

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na visinu očiju i pomaže organizirati radni prostor oko monitora. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg. Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm.

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na...

 • 295,80 kn s PDV-om

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu uzrokovati istegnuće vrata ili leđa. Premium postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg. Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm.Izdržljiva...

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu...

 • 248,63 kn s PDV-om

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu uzrokovati istegnuće vrata ili leđa. Premium postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg.Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm. Izdržljiva...

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu...

 • Akcija!
  158,10 kn -10% 142,29 kn s PDV-om

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu uzrokovati istegnuće vrata ili leđa. Standard postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg. Podešavanje visine u 3 pozicije od 50 mm do 100 mm....

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu...

 • Akcija!
  158,10 kn -10% 142,29 kn s PDV-om

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu uzrokovati istegnuće vrata ili leđa. Standard postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg.Podešavanje visine u 3 pozicije od 50 mm do 100 mm....

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu...

 • 263,93 kn s PDV-om

   Mogućnosti podešavanja visine u 3 pozicije od 76 mm do 114 mm.

   Mogućnosti podešavanja visine u 3 pozicije od 76 mm do 114 mm.

 • 321,30 kn s PDV-om

  Smart Suites™ Postolje za monitor Plus podiže ekran na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata. Podržava monitore do 21” težine do 10 kg. Uključuje ladicu za spise i 2 odjeljka za dodatke. Podešavanje visine u 3 pozicije: 100 mm, 115 mm i 130 mm.

  Smart Suites™ Postolje za monitor Plus podiže ekran na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata....

 • 225,68 kn s PDV-om

  Smart Suites™ Postolje za monitor podiže ekran na visinu očiju i sprečava naprezanje vrata. Podržava monitore do 21” težine do 10 kg. Podešavanje visine u 3 pozicije: 100 mm, 115 mm i 130 mm.

  Smart Suites™ Postolje za monitor podiže ekran na visinu očiju i sprečava naprezanje vrata....