Ima 262 proizvoda.

Pribor za ured


Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se


Učitavanje...

 • 658,71 kn s PDV-om

  Stalak za laptop - Podiže ekran laptopa na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata Professional SeriesTM

  Stalak za laptop - Podiže ekran laptopa na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata Professional...

 • 306,43 kn s PDV-om

  Office Suites™ Postolje za laptop smanjuje istezanje vrata i očiju. Podešavanje visine između 109 i 160 mm (6 pozicija) i nagiba 14-27, 50. Podržava laptope do 5 kg. Prednji rub sprječava laptop da sklizne sa postolja.

  Office Suites™ Postolje za laptop smanjuje istezanje vrata i očiju. Podešavanje visine između 109...

 • Akcija!
  407,11 kn s PDV-om

  Smart Suites™ postolje za laptop s velikom ladicom za odlaganje dodataka i ventilacijom za hlađenje. Podiže ekran laptopa na visinu očiju i pomaže spriječiti istezanje vrata. Podešavanje visine u 3 pozicije : 70, 85 i 100 mm. Ima port sa 4 USB 2.0 utora. Za laptope do 17” i maksimalne težine do 6 kg.

  Smart Suites™ postolje za laptop s velikom ladicom za odlaganje dodataka i ventilacijom za...

 • Akcija!
  290,82 kn s PDV-om

  Maxi Cool postolje za laptop s ultra tihim USB ventilatorom koji hladi laptop. Podržava do 17” laptope. Nagib od 75 mm pruža ugodnu poziciju za rad, s protukliznim nožicama.

  Maxi Cool postolje za laptop s ultra tihim USB ventilatorom koji hladi laptop. Podržava do 17”...

 • Akcija!
  429,80 kn s PDV-om

  Postolje za monitor s prostorom za odlaganje laptopa ispod zbog uštede prostora i ladicom za organizaciju dodataka.

  Postolje za monitor s prostorom za odlaganje laptopa ispod zbog uštede prostora i ladicom za...

 • 493,34 kn s PDV-om

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na visinu očiju i pomaže organizirati radni prostor oko monitora. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg.Uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm.

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na...

 • 493,34 kn s PDV-om

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na visinu očiju i pomaže organizirati radni prostor oko monitora. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg. Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm.

  Premium postolje za monitor Plus uključuje ladicu 51mm i držač dokumenata. Pozicionira monitor na...

 • 326,30 kn s PDV-om

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu uzrokovati istegnuće vrata ili leđa. Premium postolje za monitor postavlja monitor u ugodnu poziciju na visinu očiju i smanjuje naprezanje ramena, vrata i očiju. Podržava monitore do 21” težine do 36 kg.Podešavanje visine u 5 pozicija od 64 mm do 165 mm. Izdržljiva...

  Naginjanje naprijed i pomicanje glave gore dolje kako bi vidjeli ekran Vašeg računala mogu...

 • 290,08 kn s PDV-om

   Mogućnosti podešavanja visine u 3 pozicije od 76 mm do 114 mm.

   Mogućnosti podešavanja visine u 3 pozicije od 76 mm do 114 mm.

 • Akcija!
  404,86 kn s PDV-om

  Smart Suites™ Postolje za monitor Plus podiže ekran na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata. Podržava monitore do 21” težine do 10 kg. Uključuje ladicu za spise i 2 odjeljka za dodatke. Podešavanje visine u 3 pozicije: 100 mm, 115 mm i 130 mm.

  Smart Suites™ Postolje za monitor Plus podiže ekran na visinu očiju i sprječava naprezanje vrata....

 • 263,90 kn s PDV-om

  Smart Suites™ Postolje za monitor podiže ekran na visinu očiju i sprečava naprezanje vrata. Podržava monitore do 21” težine do 10 kg. Podešavanje visine u 3 pozicije: 100 mm, 115 mm i 130 mm.

  Smart Suites™ Postolje za monitor podiže ekran na visinu očiju i sprečava naprezanje vrata....

 • Akcija!
  289,77 kn s PDV-om

  I-Spire Series™ postolje za monitor dizajnirano za one koji žele kombinirati udobnost, ergonomski stol, inovativnost i dizajn. Budite inspirirani gdje god radili, napravite svoj idealan radni prostor. Podiže ekran monitora na razinu očiju i smanjuje pritisak na ramena i vrat. Podupire monitore do 5,5 kg.

  I-Spire Series™ postolje za monitor dizajnirano za one koji žele kombinirati udobnost, ergonomski...

 • 656,74 kn s PDV-om

  Professional Series™ Climate Control odmarač nogu s FIRA akreditacijom. Ergonomski dizajniran sa podešavanjem nagiba i površinskom masažom stopala. Mogućnost podešavanja toplog (125 watta i 250 watta) i hladnog strujanja zraka. Dužina kabla 1,25 m.

  Professional Series™ Climate Control odmarač nogu s FIRA akreditacijom. Ergonomski dizajniran sa...

 • 705,60 kn s PDV-om

  Professional Series™ Heavy Duty odmarač nogu s FIRA akreditacijom. Ergonomski dizajniran sa podešavanjem u 3 razine visine: 105, 120 i 135 mm. Pokret njihanja pomaže u poboljšanju cirkulacije. Robusna metalna platforma sa ne klizajućom površinom.

  Professional Series™ Heavy Duty odmarač nogu s FIRA akreditacijom. Ergonomski dizajniran sa...

 • 413,96 kn s PDV-om

  Energizer™ odmarač nogu s Fira akreditacijom. Korištenjem Energizer™ odmarača za noge s FIRA akreditacijom, može se izbjeći pogrešno držanje i omogućiti veća udobnost u radu. Inovativne gumene nožice sa različitom visinom i teksturom ciljaju specifične točke pritiska na stopalima.Pokret njihanja pomaže u poboljšanju cirkulacije. Tri visine za podešavanje...

  Energizer™ odmarač nogu s Fira akreditacijom. Korištenjem Energizer™ odmarača za noge s FIRA...

 • 308,29 kn s PDV-om

  Office Suites™ Microban® podesivi odmarač nogu ima ugrađenu Microban zaštitu od bakterija kroz cijeli životni vijek proizvoda. Pomaže u prevenciji neugode i boli u leđima ili nogama time što osigurava ispravno držanje. Podešavanje odmarača nogu po visini i nagibu, pokret njihanja pomaže u poboljšanju cirkulacije,3 visine za podešavanje: 108mm, 127mm i 146mm.

  Office Suites™ Microban® podesivi odmarač nogu ima ugrađenu Microban zaštitu od bakterija kroz...

 • 355,38 kn s PDV-om

  Professional Series™ Ultimate odmarač nogu osvježava umorne noge i smanjuje stres. Podignite svoja stopala i noge i smanjite pritisak na leđa. Robustna platforma i specijalni dizajn promiču pravilan položaj stopala. Bez fiksnog nagiba, što omogućuje njihanje za poboljšanje cirkulacije. Podesiv po visini u tri razine: 100, 135 i 165 mm.

  Professional Series™ Ultimate odmarač nogu osvježava umorne noge i smanjuje stres. Podignite...

 • 271,45 kn s PDV-om

  Njihanje potiče cirkulaciju i smanjuje umor.

  Njihanje potiče cirkulaciju i smanjuje umor.

 • 271,58 kn s PDV-om

  Smart Suites™ Compact odmarač nogu s FIRA akreditacijom. Ima površinu sa masažnim izbočenjima koja masira i osigurava veliku stabilnost. Njihanje potiče cirkulaciju i smanjuje umor. Jednostavno podešavanje visine (65 ili 95mm) - samo okrenite odmarač na drugu stranu.

  Smart Suites™ Compact odmarač nogu s FIRA akreditacijom. Ima površinu sa masažnim izbočenjima...

 • Akcija!
  206,04 kn s PDV-om

  RefreshTM odmarač nogu osvježava umorne noge i smanjuje stres. Podignite svoja stopala i noge i smanjite pritisak na leđa. Ventilacija na platformi omogućava strujanje zraka oko stopala.

  RefreshTM odmarač nogu osvježava umorne noge i smanjuje stres. Podignite svoja stopala i noge i...

 • 199,94 kn s PDV-om

  Standard podesivi odmarač nogu osvježava umorne noge i smanjuje stres. Podignite svoja stopala i noge i smanjite pritisak na leđa. Podešavanje visine na 85mm ili 105mm.Tekstura površine platforme ima funkciju masaže za stopala. Izrađen je od 100 % reciklirane plastike.

  Standard podesivi odmarač nogu osvježava umorne noge i smanjuje stres. Podignite svoja stopala i...

 • 320,53 kn s PDV-om

  Flex Arm držač dokumenata sa teškom bazom. Baza se rotira za 90 stupnjeva za horizontalno ili vertikalno pozicioniranje. Ravnalo se pomiče gore/dolje ili se može maknuti. Podesivo za A4 i A3 dokumente i široke formate. Flex Arm držač dokumenata sa teškom bazom za stabilnost.Fleksibilna ruka podešava se na ergonomski ispravnu visinu i nagib.

  Flex Arm držač dokumenata sa teškom bazom. Baza se rotira za 90 stupnjeva za horizontalno ili...

 • 212,05 kn s PDV-om

  Office Suites™ Desktop držač dokumenata s podesivim nagibom. Ravnalo se pomiče gore/dolje ili se može maknuti.3 u 1! Držač dokumenata, bijela memo ploča i klip ploča. Podesivo i za A3 papir. Piši-briši bijela memo ploča za podsjetnike itd.

  Office Suites™ Desktop držač dokumenata s podesivim nagibom. Ravnalo se pomiče gore/dolje ili se...

 • 107,32 kn s PDV-om

  Booklift™ Postolje za knjige dizajniran za planere, uputstva i knjige. S dvije podesive spojnice za svaku stranu knjige i devet pozicija za podešavanje visine. Protuklizna baza i sklapanje za lakše odlaganje. Za A4 knjige. Do 4,5 kg papira.

  Booklift™ Postolje za knjige dizajniran za planere, uputstva i knjige. S dvije podesive spojnice...