Ima 6 proizvoda.

Plastične mape i aktovke

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
Cijena
 • 89,86 kn (11,93 €) s PDV-om

  Ova mapa je savršeno rješenje za organizaciju i spremanje projekata i dokumenata. Mapa je namijenjena za korištenje papira formata A4 te se u nju može spremiti do 250 listova 80 gr. papira. Također mapa ima 6 pregrada za prostorom za označavanje sadržaja pregrade i atraktivnu gumicu za zatvaranje. Dostupna u različitim bojama.

  Ova mapa je savršeno rješenje za organizaciju i spremanje projekata i dokumenata. Mapa je...

 • 105,79 kn (14,04 €) s PDV-om

  Ova mapa je savršeno rješenje za organizaciju i spremanje projekata i dokumenata. Mapa je namijenjena za korištenje papira formata A4 te se u nju može spremiti do 250 listova 80 gr. papira. Također mapa ima 6 pregrada za prostorom za označavanje sadržaja pregrade, atraktivnu gumicu za zatvaranje i prostor za vizitku na prednjoj strani. Dostupna u...

  Ova mapa je savršeno rješenje za organizaciju i spremanje projekata i dokumenata. Mapa je...

 • 32,76 kn (4,35 €) s PDV-om

  Mapa za kućni budžet je prozirne boje sa 6 pregrada u boji. Najčešće se koristi za sortiranje računa i režijskih troškova.

  Mapa za kućni budžet je prozirne boje sa 6 pregrada u boji. Najčešće se koristi za sortiranje...

 • 131,38 kn (17,44 €) s PDV-om

  Torba za kućni budžet ima 13 pregrada te svaka pregrada ima prozor za označavanje sadržaja. U torbu se mogu stavljati papiri formata A4. Ergonomska ručka omogućava lagano korištenje i prenošenje. Napravljena je od polipropilena i zatvara se s gumbom.

  Torba za kućni budžet ima 13 pregrada te svaka pregrada ima prozor za označavanje sadržaja. U...

 • 87,70 kn (11,64 €) s PDV-om

  Torba za kućni budžet ima 26 pregrada te svaka pregrada ima prozor za označavanje sadržaja. U torbu se mogu stavljati papiri formata A4. Ergonomska ručka omogućava lagano korištenje i prenošenje. Napravljena je od polipropilena i zatvara se s kopčom.

  Torba za kućni budžet ima 26 pregrada te svaka pregrada ima prozor za označavanje sadržaja. U...

 • 54,68 kn (7,26 €) s PDV-om

  Ova mapa je savršeno rješenje za organizaciju i spremanje projekata i dokumenata. Mapa ima 12 odjeljaka proizvedenih od transparentnog polipropilena i 24 naljepnice u boji za označavanje. Mapa je namijenjena za korištenje papira formata A4. Također mapa ima gumicu za zatvaranje kako bi sadržaj bio siguran prilikom transporta i prostor sa 2 džepa za...

  Ova mapa je savršeno rješenje za organizaciju i spremanje projekata i dokumenata. Mapa ima 12...