Ima 6 proizvoda.

Viseće mape

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • Od 28,44 kn s PDV-om

  Viseća mapa za organizaciju papira formata A4. Proizvedena je od kartona težine 230 grama, ima V dno i razmak između kukica 330 mm. Također, mapa ima prostor za upisivanje sadržaja mape radi lakšeg snalaženja koje je moguće pomicati. U setu se nalazi 5 mapa. Dostupna u različitim bojama.

  Viseća mapa za organizaciju papira formata A4. Proizvedena je od kartona težine 230 grama, ima V...

 • Od 18,09 kn s PDV-om

  Viseća mapa za organizaciju papira formata A4. Proizvedena je od kartona težine 250 grama, ima V dno, platno na rubovima i razmak između kukica 330 mm. Također, mapa ima prostor za upisivanje sadržaja mape radi lakšeg snalaženja koje je moguće pomicati. Dostupna u različitim bojama.

  Viseća mapa za organizaciju papira formata A4. Proizvedena je od kartona težine 250 grama, ima V...

 • Od 38,11 kn s PDV-om

  Viseća mapa za organizaciju papira formata A4. Proizvedena je od kartona težine 230 grama, ima V dno, platno na rubovima i razmak između kukica 330 mm. Također, mapa ima prostor za upisivanje sadržaja mape radi lakšeg snalaženja koje je moguće pomicati. U setu se nalazi 5 mapa. Dostupna u različitim bojama.

  Viseća mapa za organizaciju papira formata A4. Proizvedena je od kartona težine 230 grama, ima V...

 • 260,49 kn s PDV-om

  Kutija za viseće mape ima kompaktan i ergonomski oblik te je pogodna za svakodnevnu upotrebu. U kutiju se može pohraniti 20 mapa formata A4. Ima prednje rubove niže, kako bi se lakše pristupilo mapama, ergonomske ručke i oznake za označavanje mapa. Kutija se može naručiti u crnoj, crvenoj i plavoj boji, a u svaku kutiju uključeno je 8 mapa, također u...

  Kutija za viseće mape ima kompaktan i ergonomski oblik te je pogodna za svakodnevnu upotrebu. U...

 • 123,42 kn s PDV-om

  Kutija za viseće mape ima kompaktan i ergonomski oblik te je pogodna za svakodnevnu upotrebu. U kutiju se može pohraniti 20 mapa formata A4. Ima prednje rubove niže, kako bi se lakše pristupilo mapama, ergonomske ručke i oznake za označavanje mapa. Kutija se može naručiti u crnoj, crvenoj, plavoj i sivoj boji, a u svaku kutiju uključeno je 5 mapa.

  Kutija za viseće mape ima kompaktan i ergonomski oblik te je pogodna za svakodnevnu upotrebu. U...

 • 237,74 kn s PDV-om

  Oznake za viseće mape dužine 6 cm za efikasno označavanje sadržaja mapa. U setu se nalazi 50 komada oznaka.

  Oznake za viseće mape dužine 6 cm za efikasno označavanje sadržaja mapa. U setu se nalazi 50...