Ima 5 proizvoda.

Etui

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
Proizvođač
 • 3,78 € (28,48 kn) s PDV-om

  Samoljeopljivi PVC etui formata A4. Debljina: 200 mikrona, kapacitet: 10 listova - 80 gramskog papira.S crvenim magnetom na gornjem desnom rubu za brzo i jednostavno mijenjanje informacija (prospekata, znakova,..), za sve ravne i glatke površine, lako se može premijestiti, ako se stavi na staklenu površinu može se čitati sa obje strane.

  Samoljeopljivi PVC etui formata A4. Debljina: 200 mikrona, kapacitet: 10 listova - 80 gramskog...

 • 14,88 € (112,11 kn) s PDV-om

  Samoljepljivi PVC etui formata A4. Magnetnim otvaranjem za brzo i jednostavno mijenjaje informacija (prospekati, znakovi,..), za sve ravne i glatke površine, lako se može premijestiti. Ako se stavi na staklenu površinu može se čitati sa obje strane. Zaobljeni rubovi i mogućnost okomitog i vodoravnog postavljanja.

  Samoljepljivi PVC etui formata A4. Magnetnim otvaranjem za brzo i jednostavno mijenjaje...

 • Od 5,51 € (41,52 kn) s PDV-om

  Iznimno čvrst, ABS plastični okvir i otvor s gornje strane. Za sve metalne površine, mogućnost okomitog i vodoravnog postavljanja. U blister pakiranju.

  Iznimno čvrst, ABS plastični okvir i otvor s gornje strane. Za sve metalne površine, mogućnost...

 • Cijena na upit

  Samoljepljivi etui s magnetnim otvaranjem za brzo i jednostavno mijenjanje informacija (prospekata, znakova,..). Za sve ravne i glatke površine, lako se može premijestiti. Ako se stavi na staklenu površinu može se čitati sa obje strane. Nagrada za “Reddot design” . Set od 2 komada.

  Samoljepljivi etui s magnetnim otvaranjem za brzo i jednostavno mijenjanje informacija...

 • Od 3,86 € (29,08 kn) s PDV-om

  Viseći PVC etui, debljine 110 mikrona. Otvor s gornje strane i iznimno jaka metalna kvačica za vješanje. Pogodan je za cjenike, stranice kataloga, ilustracije, slike i sl.

  Viseći PVC etui, debljine 110 mikrona. Otvor s gornje strane i iznimno jaka metalna kvačica za...