Ima 39 proizvoda.

Kutije

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
 • 9,71 kn s PDV-om

  Fastfold® arhivske kutije sa poklopcem za zatvaranje. Kompatibilne sa System kutijama za arhiviranje i jedinicama za odlaganje. Fastfold®- automatsko sastavljanje u 4 sekunde. Bijelo plave boje, 50% izdržljivije nego standardne kutije, 100% reciklirane.

  Fastfold® arhivske kutije sa poklopcem za zatvaranje. Kompatibilne sa System kutijama za...

 • 10,66 kn s PDV-om

  Folio arhivska kutija - idealna za odlaganje folio veličine papira. Poklopac na preklop za dodatnu sigurnost. Kompatibilno sa System kutijama. Fastfold® arhivske kutije sa automatskim slaganjem u 4 sekunde. Bijelo plave boje.

  Folio arhivska kutija - idealna za odlaganje folio veličine papira. Poklopac na preklop za...

 • 21,68 kn s PDV-om

  Za A3 dokumente i spise. Poklopac na preklop za dodatnu sigurnost. A3 Fastfold® arhivska kutija sa automatskim slaganjem Plavo/bijela Dimenzije (mm): 108 x 442 x 331

  Za A3 dokumente i spise. Poklopac na preklop za dodatnu sigurnost. A3 Fastfold® arhivska kutija...

 • 17,85 kn s PDV-om

  Kutija za uložne mape- ima dvostruku namjenu - koristi se za A4 uložne mape ili kao velika arhivska kutija. Prostor za etiketiranje sadržaja Prima do 20 A4 uložnih mapa Plavo/ bijela Dimenzije (mm) : 161 x 349 x 319

  Kutija za uložne mape- ima dvostruku namjenu - koristi se za A4 uložne mape ili kao velika...

 • 96,90 kn s PDV-om

  Kompatibilno sa vrećicama za uništavače papira, šifra: 36054 (53-75 l) Može se koristiti ispod ili pored stola U sivo/bijeloj boji Dimenzije (mm): 300 x 600 x 500

  Kompatibilno sa vrećicama za uništavače papira, šifra: 36054 (53-75 l) Može se koristiti ispod...

 • 103,28 kn s PDV-om

  Kutija/ladičar za registratore – modul - Jedinica za stol sa 6 odjeljaka za odlaganje spisa. Može se slagati jedan na drugi do 3 komada i štedjeti prostor. Fastfold® automatsko sastavljanje sa jednostavnom konstrukcijom. Dizajnirano za odlaganje arhivskih kutija 80mm A4, stalaka za spise, registratora ili mapa Dimenzije (mm) : 580 x 400 x 290

  Kutija/ladičar za registratore – modul - Jedinica za stol sa 6 odjeljaka za odlaganje spisa. Može...

 • 51,00 kn s PDV-om

  Kontejner za arhiviranje – može se slagati jedan na drugi. Dvostruki karton na stranicama i krajevima za izdržljivost. Za odlaganje A4 registratora, mapa sa ringovima i arhivskih kutija U plavo / bijeloj boji Dimenzije (mm) : 557 x 335 x 389

  Kontejner za arhiviranje – može se slagati jedan na drugi. Dvostruki karton na stranicama i...

 • 40,80 kn s PDV-om

  Standardna kutija za arhiviranje- dizajnirana za odlaganje registratora, mapa, spisa i arhivskih kutija. Dva sloja kartona na stranicama i bazi za više izdržljivosti Brzo i lako FastFold automatsko sastavljanje Veliki poklopac da možete odlagati i uložne mape Dimenzije (mm) : 335 x 292 x 404

  Standardna kutija za arhiviranje- dizajnirana za odlaganje registratora, mapa, spisa i arhivskih...

 • 48,45 kn s PDV-om

  Kutija sa poklopcem- dizajnirane za odlaganje registratora, mapa, spisa i arhivskih kutija. Snažne i izdržljive kutije sa pričvršćenim poklopcem.Tri sloja kartona na stranicama i dva sloja na dnu.Brzo i lako FastFold® automatsko sastavljanje Pakiranje raznih boja sadrži 3 x plavu, zelenu crvenu i žutu. Dimenzije (mm) : 377 x 310 x 395.

  Kutija sa poklopcem- dizajnirane za odlaganje registratora, mapa, spisa i arhivskih kutija....

 • 47,18 kn s PDV-om

  Kutija sa poklopcem – maxi- dizajnirane za odlaganje registratora, mapa, spisa i arhivskih kutija. Brzo i lako FastFold® automatsko sastavljanje. Snažne i izdržljive kutije sa pričvršćenim poklopcem. Tri sloja kartona na stranicama i dva sloja na dnu. Dvije veličine - kocka i maxi. Dimenzije (mm) : 390 x 510 x 560.

  Kutija sa poklopcem – maxi- dizajnirane za odlaganje registratora, mapa, spisa i arhivskih...

 • 49,73 kn s PDV-om

  Kutija za intenzivnu namjenu ima trostruki sloj kartona na krajevima i dvostruki na stranicama i na bazi. Pojačane ručke su izdržljivije i ugodnije ju je nositi kutiju. FastFold® automatsko sastavljanje. Kompatibilno sa A4 ili folio arhivskim kutijama, mapama sa ringom, registratorima i uložnima mapama. Veliki poklopac za uložne mape. Dimenzije (mm) : 335...

  Kutija za intenzivnu namjenu ima trostruki sloj kartona na krajevima i dvostruki na stranicama i...

 • 48,75 kn s PDV-om

  Kutija za intenzivnu uportebu ima ergonomske ručke za smanjenje pritiska na zglobove. Pojačane ručke su postavljene pod kutem od 30 stupnjeva, što omogućava neutralan položaj zglobova prilikom nošenja. Kompatibilno sa A4 ili folio arhivskim kutijama, mapama sa ringom, registratorima i uložnima mapama. Neutralan položaj zglobova za optimalan komfor....

  Kutija za intenzivnu uportebu ima ergonomske ručke za smanjenje pritiska na zglobove. Pojačane...

 • 8,63 kn s PDV-om

  Arhivske kutije Folio - Izrađene su od 100% recikliranog kartona. Sve tinte su na vodenoj bazi bez aditiva. Kompatibilne sa Earth Series kutijama i kontejnerom za arhiviranje. Sa preklopnim poklopcom. Dimenzije (mm): Visina - 255, Dužina- 360. Mogučnost odabira kutija s različitim širinama - 80, 100, 150 i 200 mm.

  Arhivske kutije Folio - Izrađene su od 100% recikliranog kartona. Sve tinte su na vodenoj bazi...

 • 20,40 kn s PDV-om

  Kutija za arhiviranje registratora i arhivskkih kutija. Dvoslojni karton pruža više izdržljivosti. Ručke na preklop pružaju komfor prilikom nošenja. Dimenzije (mm): 325 x 260 x 375.

  Kutija za arhiviranje registratora i arhivskkih kutija. Dvoslojni karton pruža više...

 • 29,33 kn s PDV-om

  Velika kutija za arhiviranje za registratore i arhivske kutije. Dvoslojni karton pruža više izdržljivosti. Ručke na preklop pružaju komfor prilikom nošenja. Dimenzije (mm): 325 x 260 x 445.

  Velika kutija za arhiviranje za registratore i arhivske kutije. Dvoslojni karton pruža više...

 • 38,25 kn s PDV-om

  Izdržljiva kutija sa pričvršćenim poklopcem. Troslojni karton na stranicama i dvoslojni na dnu za više izdržljivosti. Idealno za pohranjivanje Earth Series arhivskih kutija i mapa sa ringovima. Dimenzije (mm): 325 x 260 x 375.

  Izdržljiva kutija sa pričvršćenim poklopcem. Troslojni karton na stranicama i dvoslojni na dnu za...

 • 42,08 kn s PDV-om

  Velika, izdržljiva kutija sa pričvršćenim poklopcem. Troslojni karton na stranicama i dvoslojni na dnu za više izdržljivosti. Veliki kontejner za registratore, mape sa ringom i arhivske kutije. Dimenzije (mm): 378 x 287 x 545.

  Velika, izdržljiva kutija sa pričvršćenim poklopcem. Troslojni karton na stranicama i dvoslojni...

 • 43,59 kn s PDV-om

  Kontejner koji se može slagati u vis jedan na drugi sa preklopnim poklopcem. Dvostruki karton na stranicama za više izdržljivosti. Za pohranjivanje A4 registratora, mapa sa ringom ili 6 x Earth Series arhivskih kutija 80 mm. Dimenzije (mm): 540 x 325 x 375.

  Kontejner koji se može slagati u vis jedan na drugi sa preklopnim poklopcem. Dvostruki karton na...

 • 126,91 kn s PDV-om

  Atraktivna kutija može se slagati do 4 komada u visinu. Brzo i lako FastFold® automatsko sastavljanje. Dizajnirano za odlaganje registratora, mapa, spisa, arhivskih kutija i visećih mapa. Ručka na preklapanje na svakom kraju pruža komfor prilikom dizanja i prenošenja. Velika površina za etiketiranje i označavanje za lakšu identifikaciju sadržaja. Dolazi u...

  Atraktivna kutija može se slagati do 4 komada u visinu. Brzo i lako FastFold® automatsko...

 • 52,28 kn s PDV-om

  Višekratna kutija, idealna za slanje i pohranu dokumenata i mapa. Ljepljive trake zapečate kutiju i spriječavaju neželjeno otvaranje. Jednostavno otvaranje - jednostavno podignite karticu za dizanje poklopca. Za slanje A4 dokumenata i spisa. Dimenzije (mm): 334 x 287 x 377.

  Višekratna kutija, idealna za slanje i pohranu dokumenata i mapa. Ljepljive trake zapečate kutiju...

 • 11,16 kn s PDV-om

  Podesiva dužina, idealno za slanje valjanih dokumenata, nacrta i postera. Može se koristiti u punoj dužini ili smanjeno za manje dokumente. Jednostavno zatvaranje bez trake.

  Podesiva dužina, idealno za slanje valjanih dokumenata, nacrta i postera. Može se koristiti u...

 • 6,38 kn s PDV-om

  Sigurno zatvaranje sa snažnom trakom za dodatnu sigurnost. Može sadržati jednu standardnu kutiju za CD, 2 slim ili 4 kuverte za CD. Veliko područje za označavanje sadržaja i adrese za slanje. Dimenzije (mm): 147 x 15 x 130.

  Sigurno zatvaranje sa snažnom trakom za dodatnu sigurnost. Može sadržati jednu standardnu kutiju...

 • 10,00 kn s PDV-om

  Kutija za slanje CD/DVD-a- Može sadržati do 4 CD-a ili 1 DVD. Veliko područje za označavanje sadržaja i adrese za slanje. Podesiva visina za slanje CD-a ili DVD-a. Jednostavna upotreba sa trakom za sigurno zatvaranje. Snažna traka za dodatnu sigurnost prilikom slanja. Dimenzije (mm) : 190 x 48 x 138.

  Kutija za slanje CD/DVD-a- Može sadržati do 4 CD-a ili 1 DVD. Veliko područje za označavanje...

 • 41,88 kn s PDV-om

  Selidbe nisu nikad bile brže zahvaljujući SmoothMove FastFold kutijama. Super izdržljive kutije za selidbe sa dvostukim kartonom. Bez upotrebe trake - zatvaranje kutije sa ručkama. Ikone za označavanje i identificiranje sadržaja. Može se rasložiti i spremiti nakon upotrebe dok ponovno ne zatreba.

  Selidbe nisu nikad bile brže zahvaljujući SmoothMove FastFold kutijama. Super izdržljive kutije...