Ima 8 proizvoda.

Fotelje

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se
Proizvođač
Materijal
Boja
 • Cijena na upit

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani multi-lock mehanizam sa anti-shock sistemom. Klizeće sjedište. Podešavanje svih funkcija stolice sa jednom ručicom (podešavanje visine sjedišta, dubine sjedišta i nagiba naslona stolice). Podesiva potpora lumbalnog dijela kralježnice i cijele kralježnice,...

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani...

 • Cijena na upit

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani multi-lock mehanizam s anti-shock sistemom. Klizeće sjedište. Podešavanje svih funkcija stolice sa jednom ručicom (podešavanje visine sjedišta, dubine sjedišta i nagiba naslona stolice). Specijalna mikroperforirana mreža visokog otpora na sjedištu i naslonu....

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani...

 • Cijena na upit

  Uredska stolica visokog naslona sa multi-lock mehanizmom, aluminijskom bazom. Tapicirani aluminijski rukonasloni i mekani gumeni kotačići. Dostupna u eko koži i pravoj koži crne boje.

  Uredska stolica visokog naslona sa multi-lock mehanizmom, aluminijskom bazom. Tapicirani...

 • Cijena na upit

  Uredska stolica srednje visokog naslona sa mehanizmom zaključavanja nagiba, aluminijskom bazom. Tapicirani rukonasloni i mekani gumeni kotačići. Dostupna u eko koži i pravoj koži crne boje.

  Uredska stolica srednje visokog naslona sa mehanizmom zaključavanja nagiba, aluminijskom bazom....

 • Cijena na upit

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je tapicirana rebrasto i može se naručiti u eko ili pravoj koži. Moguće ju je naručiti sa Tilt-lock or Multiblock mehanizmom. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne rukonaslone od alumnija i petrokraku aluminijsku bazu.

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je...

 • Cijena na upit

  Elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je tapicirana rebrasto i može se naručiti u eko ili pravoj koži. Moguće ju je naručiti sa Tilt-lock ili Multiblock mehanizmom. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne rukonaslone od aluminija i petrokraku aluminijsku bazu.

  Elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je...

 • Cijena na upit

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Ima mekano sjedište koje se može naručiti u eko ili pravoj koži. Moguće ju je naručiti sa Tilt-lock or Multiblock mehanizmom. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne rukonaslone od aluminija i petrokraku aluminijsku bazu.

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Ima mekano...

 • Cijena na upit

  Ergonomska uredska stolica ABOVE. Naslon za leđa izveden u visokokvalitetnoj ergonomskoj mreži prilagodljivom prema konturama tijela. Naslon za glavu podesiv prema nagibu izveden od iste ergonomske mreže. Lumbarna potpora. Sinkro mehanizam. Baza od pet krakova izvedena od poliamida. Mogućnost odabira naslona u crnoj, plavoj i crvenoj boji, sjedište u crnoj.

  Ergonomska uredska stolica ABOVE. Naslon za leđa izveden u visokokvalitetnoj ergonomskoj mreži...