Ima 104 proizvoda.

Uredski namještaj

Postani naš partner jednostavnom registracijom i koristi brojne pogodnosti! Registriraj se

 • Cijena na upit

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani multi-lock mehanizam sa anti-shock sistemom. Klizeće sjedište. Podešavanje svih funkcija stolice sa jednom ručicom (podešavanje visine sjedišta, dubine sjedišta i nagiba naslona stolice). Podesiva potpora lumbalnog dijela kralježnice i cijele kralježnice,...

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani...

 • Cijena na upit

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani multi-lock mehanizam s anti-shock sistemom. Klizeće sjedište. Podešavanje svih funkcija stolice sa jednom ručicom (podešavanje visine sjedišta, dubine sjedišta i nagiba naslona stolice). Specijalna mikroperforirana mreža visokog otpora na sjedištu i naslonu....

  Visoko kvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu. Sinkronizirani...

 • Cijena na upit

  Uredska stolica visokog naslona sa multi-lock mehanizmom, aluminijskom bazom. Tapicirani aluminijski rukonasloni i mekani gumeni kotačići. Dostupna u eko koži i pravoj koži crne boje.

  Uredska stolica visokog naslona sa multi-lock mehanizmom, aluminijskom bazom. Tapicirani...

 • Cijena na upit

  Uredska stolica srednje visokog naslona sa mehanizmom zaključavanja nagiba, aluminijskom bazom. Tapicirani rukonasloni i mekani gumeni kotačići. Dostupna u eko koži i pravoj koži crne boje.

  Uredska stolica srednje visokog naslona sa mehanizmom zaključavanja nagiba, aluminijskom bazom....

 • Cijena na upit

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je tapicirana rebrasto i može se naručiti u eko ili pravoj koži. Moguće ju je naručiti sa Tilt-lock or Multiblock mehanizmom. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne rukonaslone od alumnija i petrokraku aluminijsku bazu.

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je...

 • Cijena na upit

  Elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je tapicirana rebrasto i može se naručiti u eko ili pravoj koži. Moguće ju je naručiti sa Tilt-lock ili Multiblock mehanizmom. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne rukonaslone od aluminija i petrokraku aluminijsku bazu.

  Elegantna menadžerska stolica sa visokim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Stolica je...

 • Cijena na upit

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Ima mekano sjedište koje se može naručiti u eko ili pravoj koži. Moguće ju je naručiti sa Tilt-lock or Multiblock mehanizmom. Kase također ima sjedište podesivo po visini, fiksne rukonaslone od aluminija i petrokraku aluminijsku bazu.

  Elegantna menadžerska stolica sa nižim naslonom za leđa i čeličnom strukturom. Ima mekano...

 • Cijena na upit

  Ergonomska uredska stolica ABOVE. Naslon za leđa izveden u visokokvalitetnoj ergonomskoj mreži prilagodljivom prema konturama tijela. Naslon za glavu podesiv prema nagibu izveden od iste ergonomske mreže. Lumbarna potpora. Sinkro mehanizam. Baza od pet krakova izvedena od poliamida. Mogućnost odabira naslona u crnoj, plavoj i crvenoj boji, sjedište u crnoj.

  Ergonomska uredska stolica ABOVE. Naslon za leđa izveden u visokokvalitetnoj ergonomskoj mreži...

 • Cijena na upit

  Operativna okretna uredska stolica. Asyncro mehanizam za podešavanje nagiba naslona i sjedišta. Naslon za leđa podesiv po visini. Plastična baza sa kotačima. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Operativna okretna uredska stolica. Asyncro mehanizam za podešavanje nagiba naslona i sjedišta....

 • Cijena na upit

  Operativna okretna uredska stolica. Permanent contact mehanizam za podešavanje nagiba naslona. Naslon za leđa podesiv po visini. Plastična baza sa kotačima. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Operativna okretna uredska stolica. Permanent contact mehanizam za podešavanje nagiba naslona....

 • Cijena na upit

  Uredska stolica sa naslonom podesivim po visini. Asyncro mehanizmom. Plastična baze sa 5 krakova i kotačićima. Naslon i sjedište ergonomski oblikovano. Plinski mehanizam za podizanje sjedišta stolice. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Uredska stolica sa naslonom podesivim po visini. Asyncro mehanizmom. Plastična baze sa 5 krakova...

 • Cijena na upit

  Operativna uredska stolica sa naslonom podesivim po visini. Plastična baza sa 5 krakova i kotačićima. Ergonomski oblikovan naslon i sjedište. Kontaktni mehanizam koji omogućuje neovisno pomicanje sjedišta i naslona jedno o drugome. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Operativna uredska stolica sa naslonom podesivim po visini. Plastična baza sa 5 krakova i...

 • Cijena na upit

  Sinkronizirani multi-lock mehanizam. Visoko prilagodljivi naslon za leđa sa pomičnim sistemom gore-dolje. Sjedište i naslon ispunjeni PU memorijskom pjenom. Plastična baza. Mogućnost dodatne opcije pomičnog sjedišta. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Sinkronizirani multi-lock mehanizam. Visoko prilagodljivi naslon za leđa sa pomičnim sistemom...

 • Cijena na upit

  Sinkronizirani multi-lock mehanizam. Visoko prilagodljivi naslon za leđa sa pomičnim sistemom gore-dolje. Sjedište i naslon ispunjeni PU memorijskom pjenom. Aluminijska baza. Mogućnost dodatne opcije pomičnog sjedišta. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Sinkronizirani multi-lock mehanizam. Visoko prilagodljivi naslon za leđa sa pomičnim sistemom...

 • Cijena na upit

  Uredska stolica sa sinkroniziranim multi-lock mehanizmom. Visoko podesivi naslon sa sistemom dizanja i spuštanja. Plastična ili aluminijska baza. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Uredska stolica sa sinkroniziranim multi-lock mehanizmom. Visoko podesivi naslon sa sistemom...

 • Cijena na upit

  Uredska stolica s visoko podesivim naslonom i sistemom dizanja i spuštanja. Asyncro mehanizam. Plastična ili aluminijska baza. Mogućnost odabira različitih boja tkanine i rukonaslona.

  Uredska stolica s visoko podesivim naslonom i sistemom dizanja i spuštanja. Asyncro mehanizam....

 • Cijena na upit

  Uredska stolica visokog naslona. Naslon presvučen kombinacijom mreže i kože, sjedište tkaninom. Mehanizam zaključavanja nagiba. Plastični i kromirani rukonasloni. Kromirana baza.

  Uredska stolica visokog naslona. Naslon presvučen kombinacijom mreže i kože, sjedište tkaninom....

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Moguće ga je naručiti sa četverostrukim vratima što ga čini idealnim za uštedu prostora. Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za provjetravanje. Standardna ručka i brava sa ključem. Mogućnost narudžbe ormara sa nogicama ili sa coklom te sa kosim krovom....

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Moguće ga je naručiti sa četverostrukim vratima što...

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Vertikalna pregrada garderobnog ormara služi sa odvajanje robe (npr. čisto/prljavo). Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za provjetravanje. Standardna ručka i brava sa ključem. Mogućnost narudžbe ormara sa nogicama ili sa coklom te sa kosim krovom....

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Vertikalna pregrada garderobnog ormara služi sa...

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Vertikalna pregrada garderobnog ormara služi sa odvajanje robe (npr. čisto/prljavo). Dostupan je i u dubini od 40 cm. Dostupan je i u širini od 50 cm (model 114/01) i širini 100 cm (model 214/02/AL). Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za...

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Vertikalna pregrada garderobnog ormara služi sa...

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za provjetravanje. Standardna ručka i brava sa ključem. Mogućnost narudžbe ormara sa nogicama ili sa coklom te sa kosim krovom. Mogućnost odabira boja za vrata ormara. Dostupan u različitim dimenzijama. Dodatne...

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze...

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za provjetravanje. Standardna ručka i brava sa ključem. Mogućnost narudžbe ormara sa nogicama ili sa coklom te sa kosim krovom. Držač za kišobran na vratima ormara. Mogućnost odabira boja za vrata ormara. Dostupan u...

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Gornja polica i šipka za vješanje odjeće dolaze...

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Garderobni ormar u 2 reda koristi se za opremanje objekata sa većim brojem korisnika poput škola, sportskih dvorana i teretana. Dostupan u dubini od 35 i 50 cm. Dostupan i u širini 30, 60, 90 i 120 cm (model 116 S na upit). Ručkica za jakne dolazi standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za...

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Garderobni ormar u 2 reda koristi se za opremanje...

 • Cijena na upit

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Garderobni ormar u 2 reda koristi se za opremanje objekata sa većim brojem korisnika poput škola, sportskih dvorana i teretana. Ručkica za jakne dolazi standardno. Na vratima ormara se nalaze otvori za provjetravanje. Standardna ručka i brava sa ključem. Mogućnost narudžbe ormara sa nogicama ili sa coklom te...

  Garderobni ormar čvrste metalne konstrukcije. Garderobni ormar u 2 reda koristi se za opremanje...